Ny uppdatering

Ja det är inte lätta detta med att ta sig tid till att skriva eller lägga in bilder.. Har så stor lust till det men det prioriteras inte högst..

Kan sammanfatta den senaste tiden med att allt rullar på och livet känns toppen just nu! Helgen i Norrköping/Valdemarsvik var toppen med kusinumgänge, god mat och en runda i mormors hus med Louice då vi fick en massa saker.. Några av dessa saker kommer jag lägga upp bild på när tid finns..

Förra veckan fyllde Erik år så då fick han frukost på sängen, god mat och senare på kvällen kom hans familj på lite firande med mat och tårta.

Förra veckan innebar också tråkigt nog sista dagen i Silverdalen.. Det är alltid jobbigt att lämna ett praktikställe där man trivs.

Den här veckan är det alltså plugg som gäller och vi har nu påbörjat en litteraturstudie så all tid går just nu åt till att leta material och läsa..




Kommentarer
Postat av: Patrik

lycka till med pluggandet! =)

2010-05-19 @ 23:19:29
URL: http://jagputte.blogg.se/
Postat av: Emelie

Ja om det blir som jag vill så blir det lite förändringar i höst :) Hur är det med dig? Skulle vara jättekul att ses snart, var ju ett tag sen :) Jobbar du något nu i sommar? Kram

2010-07-10 @ 13:25:33
URL: http://emelieerlandsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0