Torsdag

Sitter och väntar på att Erik ska komma hem så att vi kan äta.. Hoppade över träningen idag bara för att jag ville att vi ska äta tillsammans men nu är jag så hungrig så jag får äta snart om han inte kommer ;)

Åkte in till Vimmerby i förmiddags för en promenad med Hannah. Trevligt som vanligt, dock lite jobbigt att pulsa i snön på sina ställen. I eftermiddags var jag som sagt och fick massage. Otroligt skönt! Är lite trött o seg efter det så de kanske var lika bra att det inte blev nån träning..

Imorn är det skola igen, vi ska se en film som tydligen ska vara gripande. På eftermiddagen ska jag åka o simma med Marielle. Ska bli kul, har velat göra de i en vecka nu.




Saknar Tottis..


Trött

Idag är jag trött.. Kom hem från en ruskigt lång föreläsning för en timme sen.. Det är så tråkigt när man inte orkar lyssna och man känner det som att man bara sitter av tiden. Så därför har jag bestämt mig för att det blir dubbelpass på träningen idag. Först core och step efter det. Det är mina favoritpass så det är lite dumt att de är på samma dag..

I morgon är en "ledig" dag, ska vara hemma och läsa och försöka läsa in lite till det jag missar när vi är och åker skidor.. På eftermiddagen ska jag äntligen utnyttja ett av mina presentkort på massage från min födelsedag. Det ska bli riktigt skönt :)

Bäst o vila lite nu innan det är träningsdags


Ny vecka igen

Då var de måndag igen, härligt faktiskt! Nu är det inte alls långt kvar tills vi åker på skidsemester :)

Dagen inleddes med en skön sovmorgon, sedan åkte jag in till Vimmerby och tog en skön promenad med Hannah innan det var dags för dagens föreläsning. Har varit igång mycket idag för förutom Hannahs o min promenad så har Erik och jag gått och dessutom har jag varit o tränat. otroligt skönt!!

Nu blir det lugnt innan det är läggdags. Ska mysa lite med min Erik.


Bilder



Är verkligen supernöjd med denna :) Den såg så ful ut men jag tyckte den blev fin med lite färg. Har den i sovrummet bredvid sängen nu men den kommer nog få flytta runt lite.








Tänkte måla denna svart först men efter rådfrågande av Erik så fick den bli silvergrå :) Är verkligen supernöjd! Nu ska jag bara hitta en lampskärm, i svart tror ja!


Söndag

Helgen har varit bra! Utgång i fredags, det var roligt. Kom hem väldigt sent dock.. Sov väldigt länge igår, gick upp bara nån timme innan det var dags för jobb vid fyra.. Helt okej kväll på jobbet. Det förvånade mig att jag var väldigt trött när jag kom hem på kvällen, somnade på soffan..

Idag styr jag lite här hemma. Jag har målat klart mina fynd från i torsdags :) Ska städa lite innan jag åker mot Fjälster för lite skidor och ridtur :) Erik är och åker skidor i Kisa.

Fynd

När Hannah och jag var ute och gick passade vi på att besöka Erikshjälpen när vi ändå gick förbi. Det var ett bra val :) Hittade fyra stolar, två lampor och en hållare för krukor.



Krukhållaren som ska målas om. Tror jag ska ha den i sovrummet bredvid sängen och ställa ljus på :)



Har inte bestämt mig än om jag ska måla dem vita.. Gör jag det så behåller jag nog sitstyget som är, men målar jag dem inte så får det bli ett färggladare tyg!




Tyckte det blev perfekt :) Skönt att äntligen ha stolar runt hela bordet.. att de är likadana är ju ännu ett plus :)



Det var just en sån här lampa jag var ute efter.. Ska måla om den till svart!



Den andra lampan som ska bli svart eller vit


Pyssel







Torsdag

Det blev en skön skolvecka den här veckan. Inte så mycket föreläsningar utan mestadels läsning hemma på egen hand. Då hinner man med lite annat också.

Om nån timme ska jag åka in till Vimmerby för en promenad med Hannah :) Ett skönt avbrott i läsandet.

Ikväll blir det nog träning igen :) Är otroligt skönt att vara igång igen :) Är väldigt sugen på att åka o simma nån dag med!

Ljusstake

Fick en ljusstake av farmor innan jul som hon inte hade framme. Brun och ful var den.. Men jag tänkte det att den kanske kan bli fin med lite annan färg..




Här syns den fula bruna färgen.. Tänkte först måla den vit men tyckte det blev lite ljust. Sen köpte jag grå sprayfärg men det blev inte riktigt rätt det heller..



... svart däremot kändes helt rätt :)


Ny kurs

Måndag igen. Idag påbörjar vi en ny termin och en ny kurs. Ska bli spännande o se vad vi ska pyssla med det närmsta halvåret. Det är skönt att man fått reda på att den förra kursen är helt avklarad också :)

Helgen har varit bra, har dock inte blivit så mycket pysslande som jag hade önskat.. Men ska åka o införskaffa mig lite fler grejer idag så får vi se om jag kan få ihop nåt.

Sitter just nu och skriver ut alla papper till den nya kursen. Det är en hel del!


Gardiner






De nya gardinerna blev bra ändå :) Får hoppas inte Erik tycker de blir för mörkt.. Blev lite annorlunda efter de vita julgardinerna.



Passade på att byta gardinerna i köket med när jag ändå var igång


Bilägare

Dagen har varit stressig.. Åkte in till stan i förmiddags och hade lite ärenden.. Nya gardiner till mig själv och till far. Gav honom presentkort på det i julklapp och idag tog vi oss tid att kolla efter några. Tyckte inte det fanns alltför många som föll i smaken men det blir nog bra med dem vi hittade..

Pappa hämtade sin nya bil idag också, den var fin, en likadan Opel som jag fick låna i julhelgerna.. Så idag fick jag min bil också!

Nyss åt vi goda enchiladas som jag fixat till, nu ska Erik iväg och sjunga.. Jag ska nog ägna mig åt att hänga upp mina gardiner och ta en promenad :)

Äntligen klar!!

Nu har jag tillslut blivit klar med mitt arbete!!

För övrigt så var Kalmarvistelsen kanon :) hade en supertrevlig kväll. Även redovisningen gick bra.

Nu ser jag verkligen fram emot en ledig helg!!! Ska göra mig i ordning nu och sen ska jag åka in till stan för att leta nya gardiner och lite pysselmaterial. Ska även få min bil idag :) Så skönt o slippa låna och vara orolig att de ska hända något..

Bäst jag skyndar mig!

Vardag igen

Har varit lite dålig på att skriva, men har helt enkelt tappat lusten lite. Varje gång jag ska lägga upp bilder så strular det.. Vardagen har infunnit sig här igen sen sist. Idag åkte granen ut och all jul förutom gardinerna är nerplockat. Det är ganska skönt att allt blir som vanligt igen. Men så var det ju de här med skolan med. Den där rapporten som har legat o gnagt i huvudet under julledigheten.. Är inte riktigt klar med den än, men ska till o fixa allt imorn då det vankas Kalmarvistelse och redovisningar onsdag och torsdag..

Men idag kändes det roligare att pyssla lite med annat och plantera om julblommorna till exempel..  Har dessutom letat runt efter en massa pyssel, i helgen ska det pysslas :)

RSS 2.0