Helgen

Jaha, typiskt mig att sammanfatta helgerna jämt.. Denna helg har de inte hänt så mycket och det har varit skönt! Fredagskvällen bjöd på en härlig ridtur på Bella, vi hade sällskap av Fanny på Isa. Det var helt underbart att rida sent på kvällen när det fortfarande var hyffsat ljust ute!

 I lördags var vi på Metropol på Agnes, kvällen var väl så där måste jag nog säga.. Men alltid trevligt att vara med Emelie!I
 
I går förmiddag följde jag med Pappa, Gunilla, Mikael, Hanna och hundarna för att gå tipspromenad på Djursdala-rundan. Det var en varm och härlig promenad!!



Fanny och Isa




Utsikt på promenaden!



Stiev och Stina



Amanda och Erik


Idag har jag varit i skolan ett tag och jobbat med ett arbete och sen har jag pluggat och tagit två härliga promenader!

Denna veckan blir ganska lugn, har lite plugg till en redovisning på torsdag.. På torsdag avslutar vi denna kurs så blir helledig i helgen :)


Vänskap och kärlek

Jag har länge funderat över detta med vänskap och kärlek. Varje dag har man kontakt med människor som man känner vänskap till och många av dessa känner man också stor kärlek till. För mig är både kärlek och vänskap något jättestort, många vänner kommer och går och det är väl oftast det bästa när det blir så. För man kan inte vara vän med alla. Sen finns det dem vänner som man förlorar ofrivilligt och då gör det väldigt ont..

Jag har haft många vänner som har kommit och gått, några av dem har kommit tillbaka och det är jag otroligt glad över! Min allra närmsta vän är min kära sambo, Erik. Därefter har jag svårt att göra någon lista, för alla tar plats på olika sätt..

En vän som jag aldrig vill förlora är Linn Helgebring! Linn och jag träffades i höstas när jag gick i Växjö. Första gången vi träffades var när ingen av oss visste hur vi skulle komma till ett klassrum där vår basgrupp skulle vara (vi gick i samma). När vi gick där och pratade så kände jag redan då att Linn var speciell, och det vet jag idag att hon är ;)

Vi började umgås och eftersom vi bodde i husen bredvid varandra så blev det många kvällar tillsammans, mest hos Linn. Vi pratade om allt möjligt mellan himmel och jord och skrattet låg oss alltid nära till hands. På föreläsningarna satt vi oftast och tjattrade och på seminarierna var det mycket fnitter!

Aldrig förr har jag träffat någon som är så lik mig, vi tänker lika om nästan allt vi pratar om och ibland behöver jag inte ens säga något för att Linn ska förstå vad jag tänker på. Vår humor är också samma, och många gånger är det bara vi som tycker att det är roligt, men det är en del av charmen med oss ;)

Tyvärr blev det ju så att jag flyttade hem från Växjö, och det tärde mig hårt att behöva flytta ifrån en sån bra vän! För man vet ju hur dålig man kan vara på att hålla kontakten med varandra.. Men vi gav oss bara fan på att vi inte ska sluta vara vänner bara för att vi inte träffas så mycket längre. Och det har vi klarat bättre än bäst tror jag! Den vecka jag inte får minst 50 sms av Linn kommer jag börja oroa mig ;) Känns så himla bra att vi har kontakten och kan hjälpa varandra med våra livsbekymmer!!

I sommar har Linn lovat att komma hit tll mig och då ska vi ha dunderkul som bara vi kan :) :)



 




Du är en superduper-bra vän Linn!!
Tack för att du finns!

Kreativ paus från pluggandet

Idag pluggar jag fysik inför tentan, men har precis haft en längre paus och då har jag gjort ett grattiskort till min faster som fyller år på torsdag! Så nu ska jag snart ta med hundarna ut och posta det :)

Så här ser det ut:






Kattungar

När jag var i Fjälster igår passade jag på o hälsa på kattungarna också :)







Idag har det varit plugg på schemat, har tenta igen på fredag.. Har också hunnit med två promenader med Nessi och Vide som vi är hundvakt åt den här veckan! :)

Ridtur med lillasyster

Igår var jag i Fjälster och tog en ridtur med Fanny. Jag red både Bella och Totte, jättekul! Eftersom Totte är bra i benen igen (äntligen) så kunde vi rida ikapp lite :) Känner dock att jag har ridit alltför sällan på sistone, blir lite rädd när det går för fort, hehe. Men det är ändå en underbar känsla att sitta på en häst i full fart, frihet är vad det är! Sen red vi lite nere vid sjön och tog några skutt :)
















Göteborg

Helgen som gick var kanon! I lördags åkte vi till Göteborg jag, Erik och Sebastian. Vi gick på stan och handlade, jag köpte förvisso bara en present till Erik men det var kul ändå. Roligast var nog att Louice kom och gjorde oss sällskap :) Kommer och hälsar på dig snart igen! Det blev en lång dag och jag var riktigt trött på kvällen, men Erik och jag hade en jättemysig kväll trots tröttheten, bästa på länge faktiskt :)



Tog bara en enda bild på hela dagen och det var denna, Erik i Shrek-mask haha.


Fysik-plugg

Idag har jag varit hemma och pluggat fysik, inte världens roligaste sysselsättning direkt.. Men börjar få kläm på det nu i alla fall... Har hunnit med en skön promenad i det fina vädret också!
 
Har varit lite för besatt av Twilight-böckerna ett tag, men nu har jag bara den sista boken kvar att läsa. När den är slut kan jag leva som vanligt igwn ;) Böckerna är otroligt bra, man vill bara fortsätta läsa hela tiden. Lite sorgligt att jag snart läst klart dem..

I morgon ska jag träffa Hannah och Karin efter skolan, ska bli trevligt! :)

Hannas kalas

I söndags var vi på kalas hos Hanna i Västervik och firade hennes 22-årsdag. Det var en trevlig eftermiddag med goda smörgåsar och annat gott! Kusinerna från Valdemarsvik var där också, kul att ses igen!































Skogsdag i Fjälster

Gårdagen bjöd på en härlig skogsdag i Fjälster hos Annelie! Det var många hästar som deltog vid skogskörningen, kul att se!!



Lite ledigt i påsk

Onsdag och jag är trött! Det känns att jag egentligen borde ha varit hemma från skolan efter att jag var sjuk, men jag kan ju inte riktigt tillåta mig själv o va sjuk o missa en massa så det är såna smällar man får ta antar jag. Nu behöver jag i alla fall inte åka till skolan förns på tisdag, då ska vi till Kalmar igen! I morgon har vi en föreläsning men den ska spelas in så den kan jag se hemma :) Självklart kommer jag behöva plugga lite i påskhelgen men det känns skönt o va lite ledig!

Idag har vi varit hemma hos Gunilla i Mariannelund, först fick vi god lunch och sen jobbade vi med vår konstruktion.. Känns skönt o va hyffsat klara med eländet, haha.

I morgon ska jag träffa Hannah! Ska åka in till Vimmerby och hälsa på i Jacob och hennes nya lägenhet :) Ska bli kul, behöver någon att prata av mig med!

Lite bilder


Köpte en ny mobil i fredags så var ju tvungen o testa kameran i den när jag var i Fjälster häromdagen, det brukar bli hästarna som får fastna på bild ;)



Totte




Härlig utsikt från hästryggen!


När den ena blir frisk blir den andre sjuk..

En helg har kommit och passerat igen. Den här helgen var det mycket som skulle göras, dessvärre blev det inte riktigt så då jag blev magsjuk i lördags. Var hos Marielle på tjejkväll när det bröt ut, så typiskt!

Gårdagen blev alltså en sjukdag hemma.. skulle egentligen ha bytt däck o städat bilen men de får bli i morgon om jag orkar. I lördags däremot hann jag med en hel del, var bland annat i Fjälster o tog en härlig ridtur i det härliga vädret på Bella tillsammans med Annelie på Totte.

i morse när jag vaknade mådde jag hyfsat bra så jag åkte till skolan för att göra lite laborationer.. Hade jag missat dem hade jag behövt åka till Kalmar en extra gång, och det är inget jag vill direkt.. Men nu när jag blivit bättre så har ju Erik självklart blivit sjuk..




Kjell och Erik när dem styrde i trädgården idag

Fredag

Oj vad dålig uppdatering det har varit här, men det har varit fullt upp på sista tiden! Kan börja med att säga att helgen hos Linn var bra, det var kul att komma tillbaka till Växjö igen och att träffa min vän. Vi gick på stan, pratade, såg Marley & me på bio och åt och drack gott! Filmen var förövrigt jättebra!

Den här veckan har vi varit i Kalmar två gånger, på XL-labbet där vi har haft teknik o gjort en massa saker. Det är rätt roligt, skönt att göra nåt praktiskt för en gångs skull. Men många saker är ganska svårt o då blir de inte kul hehe.

En annan bra sak som har hänt är att kära saaben är lagad igen :) Så nu slipper ja bussen ett tag framöver förhoppningsvis. Har även ringt och sagt ja till hemtjänstobbet i Tuna idag! Kunde inte göra det innan jag visste om jag hade någon bil eller inte. Så nu är sommaren räddad!!

Idag börjar föreläsningen vid ett så jag fick lite sovmorgon innan jag gick upp och städade lite. Tog en promenad med förut och nu sitter jag åp balkongen med en kopp te och njuter av vädret! Härligt me fågelsång och rinnande vatten i ån med :)

RSS 2.0