Hemma =)

Nu är jag hemma i Fjälster efter en lång och seg bussresa, men det känns skönt att vara hemma =) Gårdagen var bra, det blev roligt framåt kvällen! Vi gjorde olika lekar och aktiviteter under dagen och därefter gick vi alla till Pudas, studentpuben inne i stan. Där var det helt okej, men vet inte hur många gånger till man kommer gå dit då det ligger inne i stan, det är ju en bit..

Idag tog jag då bussen hem och snart ska jag gå bort till hästarna och pyssla om dem lite, sen ska jag laga mat och efter det kommer min underbaraste gubbe hit =) Längtar!

Mellanlandning

Nu sitter jag i lägenheten o äter lite sallad, macka o dricker te, lite mysigt faktiskt! Har precis kommit tillbaka från skolan där vi fick lite information.. Gårdagen var rolig, först var det registrering och sen massor av information och sedan bjöds det på en "fejk-föreläsning" som jag tror att vi alla gick på, hehe. Sedan var det lekar med Pedal och vi blev indelade i olika lag! När lekarna var slut var det valfri sysselsättning fram till kvällen då vi hade fler lekar på slottstallarna, o sedan var det fest. Kvällen var rolig men jag var otroligt trött när jag kom hem o fick lägga mig i sängen =)

Denna dag började med en sovmorgon och sen satte jag mig på cykeln och åkte till Korpen där jag skulle träffa Mona för att prata om jag skulle vara med på barngympan eller inte. Vi kom i alla fall fram till att jag skulle vara med i två grupper på måndagarna =) Ska bli kul!

Efter besöket där så var det hem o äta lite innan vi skulle på informationen, hann prata lite med min Erik också =) Saknade honom så mycket så ja var tvungen o prata lite, men nu känns det bättre :)





Nu ska jag snart gå igen och då ska vi ha fler lekar o sedan framåt kvällen är det Campus-festival!


Nu är jag i Växjö!

Har varit i Växjö hela dagen och fixat i lägenheten, nu är det klart! Det blev bra och det känns mysigt, det kanske bidrar till att jag kan stå ut o vara här hela veckorna.. Men det känns bra just nu, det enda som inte känns rätt är att vara så långt ifrån min Erik. Vill ha honom här!










Ikväll har Emelie o jag tagit en promenad vid slottet och längs sjön, det var en härlig runda =) Imorgon börjar introduktionen, jag hoppas på att det blir kul!

Imorgon bär de av!

Imorgon blir det Växjö för hela slanten, jag måste dit o fixa iordning allt i lägenheten så ja kan bo där också :) Erik hjälpte mig o köra dit alla grejer i fredags, så det är fullt mitt på golvet. Plus att vi åkte till Älmhult o handlade en hel del på Ikea! På tisdag börjar vi med introduktionen så jag känner att jag vill få klart med det mesta innan vi börjar..

Helgen som gått har varit både bra o dålig, den började med en ledig dag och då åkte vi som sagt till Växjö o fixade. I lördags jobbade jag o sen var det byfest i byn, kusinerna var här så det var trevligt =) Idag har jag jobbat och införskaffat en dator, äntligen! Snart kommer världens bästa kille hit =)

Det känns som att man ska kliva in i en helt ny värld och lämna den gamla, en både underbar och hemsk tanke..

Tisdag

Vaknade lite sent idag, men sen kom jag på att jag måste handla lite idag så de blir bilen te jobbet! Sov skönt efter att jag hade möblerat om på rummet, förändringar gör gott för mig tror jag.. Jag har alltid tyckt om o möblera om, ända sen jag var liten har jag gjort det minst tre gånger per år, och när det var som värst så gjorde jag det mer än en gång i månaden.. Det värsta är att det blir så många hål i väggen när man flyttar runt saker, men på äldre dar så har man kunnat vara så smart o använda samma hål om igen ;) Det är en speciell känsla efter att man har möblerat om, det blir fint och städat o så känns det som ett helt annat rum!

Imorgon ska jag ta bussen till Mörlunda efter jobbet, jag ska träffa Sofia och Emelie, trevligt! Vi har inte kunnat få ihop det en enda gång i sommar o kunna träffas alla tre, men nu äntligen ska de bli av =) 

Mina tjejor =) 


Sötaste tjejerna =)

Trött!

Nu är jag trött efter en hel dags städande o fixande! Jag har fått massor gjort och jag känner mig nöjd med dagen! Har gjort i ordning på mitt rum hemma i Fjälster som jag ska ha det nu när lite möbler och andra saker har försvunnit.. Men det blev bra, har haft så otroligt mycket grejer på mitt rum på sistone så nu känns det som de ska igen..

Imorn blir det jobbet igen, därför känns det som att det är måndag imorn, och därför kommer de vara extra segt o gå upp ur sängen, men jag börjar ju iallafall inte skolan imorn som vissa andra här i trakterna :) Fanny börjar gymnasiet imorn, hon har blivit så stor den lilla skruttan! O på bilden ser ni ju att hon har blivit större än mig ;)



Lillasyster o jag!

Ibland blir jag bara så trött på saker o ting, varför kan man aldrig få göra på sitt egna sätt? Ska bli skönt o komma härifrån ett tag o få göra precis hur man vill.. Men visst kommer man säkert sakna det sen, men då finns de ju en fördel me o flytta, när man kommer tillbaka kanske det inte är lika jobbigt längre..

En sak som är säker är att jag älskar min underbara pojke! =)
Nu är de sängen som gäller!

Ledig idag! =)

Idag är jag ledig! Har jobbat 14 dagar nu så det ska bli jätteskönt o få va hemma hela dagen idag! Min lediga dag började perfekt, vaknade upp i sängen hos min gubbe =) O nu har jag precis kommit hem o ska snart sätta igång me allt som måste göras idag.. Jag måste packa klart de mesta o måla klart alla mina projekt :) Sen ska jag kolla igenom alla mina papper o fixa o dona så det blir lite ordning o reda på det!

Förövrigt så är det nu nästan helt bestämt att vi ska bege oss till Norrköping den 6:e september o kolla på Louice och hennes föreställning! Längtar!

Har lovat Sophie o lägga ut en bild på hur mitt hår blev efter klippningen o färgningen, men de får bli senare!

Hej och hå!

Nu när de är onsdag så känns de som halva veckan är gången och det är skönt! Ska bli skönt o få en ledig dag snart =) På tal om jobb så ringde hon från Korpen igår igen o sa att det kanske finns en grupp på måndagar åt mig nu i höst! Blev jätteglad, men ska inte hoppas på för mycket om de inte blir nåt! Är bara lite nervös inför det i så fall för ja har ju ingen aning om vad dem har för upplägg på gympan och terminen börjar den 1:september, alltså samma vecka som jag flyttar på allvar och hur ska man då hinna lära sig? Men det löser sig väl förhoppningsvis!

Idag har varit en lugn dag, vaknade bredvid min finaste älskling! =) Sen åkte jag hem när han skulle till jobbet och jag hann med bussen trots att jag åkte därifrån rätt sent.. Så jag slapp cykla idag :) Nu ikväll har jag vart lite med Isabelle och Ida-Lee som var här på en dagsvisit, de hjälpte mig o ta ner vindskyddet som Sofia och jag byggde till naturskolan! Kändes lite tragiskt att ta ner det, de var så roligt där ute i skogen me Sofia och alla barnen! Saknar det!

Minnen!



Efter att vi gjort klart det så blev jag friserad av systern min, välbehövligt! Mitt hår började bli väldigt slitet! Är sugen på o färga det med, så det kanske blir imorn =)



Måndag

En bra måndag har snart passerat, fick sova länge och det var inte så jättemycket att göra på jobbet, brukar förvisso vilja att det ska vara det så de tar lite längre tid men idag var det skönt! När vi städat klart hämtade vi Hanna vid station och efter det åkte vi vidare till Storebro för att hämta hennes hund, Plexus. När vi kom hem tog jag en ridtur med Fanny, jag på Bella och hon på Isa.

Efter det gick Hanna och jag på promenad med Plexus, det var riktigt skönt! Var ett tag sen jag gick en lång sträcka. Men det ska det väl bli ändring på snart hoppas jag! Imorgon blir det cykeln till jobbet i alla fall, vilket är bra det med.

Nu är mitt bord snart färdigmålat och det kommer bli så bra ihop med stolarna som jag har målat vita och klätt om sitsen på! 
  



Snart dags för sängen!

Jahopp då har en dag till gått, snart är denna sommar slut.. Dock känns det som att den redan är det eftersom det är så tråkigt väder! Sommaren har gått fort, mycket har hunnits med men jag känner ändå att tiden har sprungit iväg på nåt sätt.. 
Idag har jag faktiskt hunnit med en hel del, har vart duktig o packat ner allt som jag har haft framme och som ska med. Sen har jag städat i stallet också som jag har tänkt göra hela sommaren men som inte blivit av för att jag har varit lat och haft andra saker för mig..
De blir jobb imorgon och det känner jag absolut inte för just nu, men en natts sömn kanske gör den saken lite bättre..
Dags för sängen är det nu iallafall =) Men utan min Erik..

Fint =)

Söndag

Idag är de en sån dag som man bara vill krypa ner under täcket och mysa, synd bara att min myspojke åkte hem imorse.. Men jag har ju jobbat som vanligt o har en massa o fixa här hemma så de var väl lika bra! Vi fick en mysig kväll igår med god mat, bra film och god efterrätt! =) Kommer verkligen sakna min Erik när jag är i Växjö o studerar, men jag ska försöka komma hem så ofta som möjligt!



 

Den goda maten som vi fick till igår =)



 

Idag ska jag försöka packa ned lite grejer och vara så duktig o måla lite på mitt bord som jag håller på o målar om! Men ibland är det svårt o få något gjort, man vet att man har så mycket o göra o då blir det liksom ännu svårare att få något gjort.. Men jag måste börja packa nu för det är mindre än två veckor kvar tills vi ska köra alla mina grejer till Växjö! Det där med att vara ledig de två sista veckorna innan skolan verkar de inte bli något av.. Igår frågade Reja mig om ja ville jobba de två veckorna och givetvis så sa jag ja eftersom jag behöver pengarna! Men jag får försöka ta ledigt några dagar så jag får andas ut lite innan skolan.. Måste se till o hinna träffa min käraste vän Sofia innan dess med =)

Nej nu är det packning som står på schemat!



Helg!

Nu är de helg igen! Men inte märks det så mycket när man jobbar som vanligt.. Men det är skönt o inte jobba så länge då i alla fall! Igår var jag med Erik o hans familj till hans moster me familj, de var en trevlig kväll. Var dock väldigt trött när vi åkte hem, o de var pojken min med! Idag har jag då jobbat o sen tog jag en sväng på cykeln ner till affären i Tuna för o handla lite mat till kvällen! Erik ska komma hit =)

Det har kommit upp väldigt många tankar i huvudet på sistone, tankar om barndomen och allt man upplevde här i Fjälster-trakten! Alla roliga lekar jag o mina systrar lekte, alla teatrar och andra påhitt som vi gjorde me kusinerna i Viken, skoltiden i Tuna m.m. Det känns faktsikt lite tragiskt att lämna Fjälster nu när flyttlasset ska gå till Växjö! Självklart kommer jag att åka hem för o hälsa på alla men det känns inte som att det någonsin kommer bli som det har varit en gång.. Men samtidigt som det känns tungt i hjärtat över att lämna platsen där man har växt upp så ser jag självklart fram emot nya äventyr och upplevelser! Det ska bli kul att utbilda sig till det man har vetat hela livet att man vill bli =)

Nehej, nu måste jag nog gå ner o kolla till sockerkakan som jag har i ugnen =)


Onsdag

Har jobbat idag! Bara elva dagar kvar tills schemat är slut för den här sommaren! =)
 För övrigt så ringde de från Korpen i Växjö idag, angående jobbet som barngympaledare som jag har sökt! De var intresserade av att träffa mig och prata mer om jobbet. De erbjöd mig att leda en grupp på söndagar, men det var jag tvungen att säga nej till för det känns inte som att jag vill offra nästan halva helgen för det.. De var synd.. Men jag ska iallafall få gå bredvid en annan ledare i en annan grupp fram till jul och sen få en egen grupp därefter =)



Ska snart gå bort till hästarna en sväng och kolla hur de har det! Tänkte ta en ridtur på Bella med, de var längesen faktiskt!



RSS 2.0