Sommar

Har varit ledig nu måndag och tisdag efter en helg med jobb.. Igår var vi och solade och tog ett litet dopp. Tog det lite försiktigt med solandet då jag brände upp mina ben förra veckan när vi var i Västervik.. hann även med att bada med hästarna igår igen :) Sen var Erik och jag i Fjälster och cyklade, plockade smultron och fiskade lite. Det var lite dåligt med fisk, det enda som nappade var en liten gädda som fick hoppa i igen. Men det är skönt att ro lite i kvällssolen :)

Idag har vi mest tagit det lugnt i den otroliga värmen som har varit idag.. Plockade en hel massa smultron :)

BilderFörsta ridturen på LeaSimmar, jag på Bella och Annelie på Isa
Bad med hästarna


Att bada med hästarna är bland det härligaste som finns :) Både Isa och Bella tycker om att vara i vattnet!

Ida-Lee
Då var ledigheten slut..

Tiden går ruskigt fort, min lediga vecka bara sprang iväg! Men jag hann med att göra en del i alla fall! Hade kusinerna och Annelie på besök kvällen innan Göteborg, det var trevligt! Ida-Lee spenderade mesta tiden i våra resväskor för att hon skulle visa oss att vi kunde packa ner henne med ;)

Resan till Göteborg var trevlig! På onsdagen gick vi på Liseberg, och herregud va roligt det är att åka karusell :) På torsdagen gjorde vi ett besök på Universeum, det var roligt och intressant. Sen åt vi gott också såklart.

Midsommarafton skulle vi då tillbringa på Öland, men det blev en ganska kort visit.. Dåligt väder och parkeringsböter gjorde att vi tappade sugen och åkte hem istället..

Helgen var lugn med födelsedagsfirande av min pappa och Eriks mamma.

Men nu är det alltså slut på ledigheten, och därmed det fina vädret antar jag ;)Totte ska säljas..

Det har varit ganska mycket på sistone, förra veckan jobbade jag en hel del och även i helgen. Det känns bra att komma in i jobbet innan mitt schema börjar. Den här veckan däremot är jag ledig precis hela veckan :) Det är jätteskönt.

Dessvärre så började inte veckan så bra då jag igår fick reda på att Totte ska säljas.. Och det var några och kollade på honom igår, och det verkar som att det blir dem som köper honom. Men men, sånt är livet och förr eller senare hade vi ju skiljts åt som Fanny sa...

Nu har jag varit i Fjälster och kört Totte, med oss hade vi Isabelle, Cornelia och Ida-Lee. Vi körde en ganska lång runda och hade fikakorg med oss :)

Ikväll kommer Fjelstrenius+Annelie hit på fika! Och imorn åker Erik och jag på semester till Göteborg :)
Bilder från Gotlandsvistelsen!

Helgen på Gotland var bra, det enda man kan klaga på är att det var så kallt.. Men det var i alla fall jätteroligt att få vara med på kusinernas studentfest!Ragnhild och CorneliaCorneliaHanna och FannyJagJagCornelia och jagJag och RagnhildJorunn


Alla som var med på middagen

Två fina studenter i hemsydda balklänningar!Jorunn

CorneliaRagnhildCornelia och FrodeCornelia

Gotland :)

Nu är det sommarlov! Eller ja, uppehåll från skolan i alla fall! Sista tentan avklarades idag, men kanske blir det första omtentan, känns väldigt osäkert faktiskt.. Men men, det är sånt som märks.

Ikväll beger vi oss äntligen till Gotland, som jag har längtat!! :)

RSS 2.0