Färska kryddor


Har köpt några färska kryddor som står i köksfönstret vid arbetsbänken. Det både luktar gott, ser trevligt ut och är gott att använda i maten. Här är citronmeliss.Oregano och basilika

Fint


Blommor

Hjärtan på tråd är en favorit då de är så lättskötta och lätta att sätta nya :)
Denna blomma står uppe i hallen och jag gillar krukan för den passar till fågeltapeten :) Fick den av Eriks familj i examenspresent.En annan favorit och det som mestadels pryder fönstren är pelargoner. Dessa rospelargon är otroligt fina när de blommar.Köpte ett par påsar med lökar för ett tag sen och satte och det tog inte lång tid innan de tog sig och började växa. Kommer ej ihåg hur dessa skulle se ut så det blir spännande sen ;)

Blommor vid uppfarten

Detta står i backen vid uppfarten till vårt hus.
Syrener


Gammal soffa

Hittade en gammal soffa i boden som var i behov av lite omtanke. Egentligen tyckte jag att den var fin som den var men med tanke på att färgen lossnat så mycket skulle den inte bevaras så länge om jag lät den va..

Har målat den vit, dock inte heltäckande därför att jag ville att den skulle se lite använd och gammal ut. Detta förstärks av att den knappt går att sitta på utan att den går sönder ;)
Men den duger som soffa åt några blommor :)

Pållarna

ChalleBellis

Snart är det dags för hästarna att flytta till Fjälster över sommaren. Längtar lite faktiskt då det ska bli kul att rida på de gamla ridvägarna och i skogen som man kan utan och innan igen :) Dock kommer de att få komma hem till Tälleryd nån vecka då och då.

Vardagsrummet


Auktionsfynd till finrummet


Stolarna samt bordet är köpta på auktion för en överkomlig summa. Vi vet ännu inte riktigt hur vi vill ha det i finrummet men tillsvidare får dessa möbler agera matplats.

Fint på köksbordet


Tidningskorg


Detta är ett vindsfynd som jag målat om...
...till vit och den står nu i köket!

Sockerlådshylla

För några veckor sen var jag uppe på vinden och plockade iordning och letade efter spännande saker. Då hittade jag en liten hylla som bestod av tre ihopsnickrade sockerlådor. Den åkte ner tillsammans med lite andra gamla saker :)Har samlat mina burkar och lite andra saker i den :)Denna karamellburk är också ett fynd från vinden.Löpningen

Har sedan ett par veckor tillbaka äntligen kommit igång med löpningen igen :) Förra veckan sprang vi Vimmerbyloppet 10,5 km och det kändes skitbra. Så nu ser jag fram emot sköna rundor i ljumma sommarkvällar :)

Har äntligen införskaffat mig ett par nya löparskor igen och dessa är superbra!

Trevlig kväll på verandan


Igår var det dags för tjejmiddag igen och denna gång var alla bjudna till mig. Vi hade en trevlig och skön kväll på verandan :)

Rosenkvitten

Har en så underbar buske som blommar så fint i trädgården :)

Bilder


RSS 2.0