Kvällsplugg..

Har suttit och pluggat engelska hela kvällen, men nu börjar ögonen säga ifrån så det är nog dags att gå och göra Erik sällskap i sängen. Jag tycker egentligen inte om att förlägga plugg på kvällarna men eftersom jag tycker det är roligt att jobba så blir man tvungen att plugga igen det på kvällen.. Dock är det lite lättare att hålla sig fokuserad på läsandet på kvällen än vad det är under dagen. På dagarna finns det så mycket annat man vill göra..

Godnatt!

Måndag 31 januari

Dagen började med lite dåligt humör då jag såg att jag fått samtal från jobbet (Tuna) imorse men att min telefon antingen inte tagit emot det eller att ljudet inte funkade när de ringde.. Jag hade ändå sömnproblem imorse så jag hade för en gångs skull orkat åka iväg och jobba.. Men för någon timme sen blev jag på bra humör igen för då ringde de från fritids i Silverdalen och frågade om jag kunde hoppa in i eftermiddag :) Tur i oturen ändå att telefonen bestämde sig för att krångla i morse!

Jag börjar vid tolv och därmed hinner jag inte med min dagliga promenad/springtur i eftermiddag så jag ger mig ut nu, solen skiner så det känns väldigt omotiverande att sitta inne och plugga.. Engelska-böckerna får helt enkelt vänta tills ikväll.

Längtar till sommar och sol, men en solig dag på vägen dit duger!

Söndag 30 januari

Denna vecka har varit toppen, det har känts ganska bra med engelskan och jag har hunnit med alla uppgifter för denna vecka. Sen att Erik får läsa igenom det jag skriver och göra massa ändringar är en annan sak ;) Jag har aldrig varit bra på engelska men nu har jag faktiskt börjat få upp ögonen för det och det känns som att jag lär mig lite mer för varje dag.

Förutom plugg har veckan bjudit på ganska många dagar med sol och härligt väder. Jag älskar när det är runt -10 ute och strålande sol :) Under mina lediga stunder har jag passat på att vara ute så mycket som det bara går och när jag är ute så springer jag, åker skidor och går långa promenader, härligt. Tyvärr har jag inte kunnat rida varken denna vecka eller förra då det är isgata precis överallt hemma i Fjälster, det går inte ens att komma ut ur hagen..

Måndag

Ny vecka och denna vecka innebär ny kurs. Denna termin kommer jag att läsa engelska och detta kommer ske helt på distans. Detta betyder alltså att jag kommer vara hemma hela terminen. Det känns både spännande och läskigt att börja denna termin. Känns svårt att få disciplinen att hålla hela terminen och det känns också konstigt att läsa engelska igen, det var trots allt några år sen nu. Idag har jag börjat läsa en bok och det går ganska sakta fram måste jag erkänna...

Dagen i övrigt har bjudit på töväder och detta gjorde att jag inte vågade ge mig ut på någon springrunda eftersom det är så halt ute. Jag kom i alla fall iväg på en promenad men det var inte så lätt att ta sig fram på sina ställen. Det pratas om att det ska bli kallt igen i dagarna, hoppas isen och vattnet hinner försvinna från vägarna innan dess.

Även om jag tycker mycket om vintern så längtar jag ganska mycket efter att vägarna ska blir torra igen och att man ska kunna ge sig ut på springturer i skogen! Men det är än så länge långt till våren och därför hoppas jag på lite mer snö ;)
Fredag 14 januari

Har haft en ledig dag idag. Egentligen hade jag kunnat vara ledig ända sen i tisdags om jag hade velat, men som vanligt har jag skjutit upp mitt skolarbete och blev klar först igår med mitt arbete som avslutade höstterminen. Jag tycker dock att det är skönare att kunna jobba med skolarbete halva dagar än att sitta många timmar i sträck.

Det passade bra att vara ledig idag då Erik hade tid för ny tatuering i Västervik just idag. Jag passade såklart på att följa med, har inte gått i affärer på länge så det var vad jag sysselsatte mig med. Lite handlat blev det allt, jag kom hem med ett par jeans, skjorta, t-shirt, sjal och en skinnjacka. Denna gång kan jag faktiskt säga att inget av det var onödigt då mycket i garderoben blivit för stort nu. Då får man lov att unna sig lite :)

Har fixat veckohandlingen ikväll och nu sitter jag för mig själv och inväntar Erik för att sedan tillbringa fredagskvällen i soffan med en bra film!

Har jag sagt att jag gillar lila?

När jag kikar runt på hemsidor eller i affärer så brukar jag ofta kika lite extra på det som är lila. Jag vet inte hur jag började tycka om denna färg men sen en tid tillbaka är det helt klart min favoritfärg!
Tavla från Rusta
Tapet från Rusta som skulle göra sig bra som tavla
Ryamatta från Rusta
Pläd från Hemtex
Kuddfodral från Hemtex

Nytt försök?

Okej nu kanske det är dags att ta tag i detta igen? Går in här ibland och skriver ett par rader men sen vet jag inte längre vad jag ska skriva och då försvinner jag lika fort igen. Men nu är det nytt år och man känner för att ta nya tag och då kanske jag hittar lite mer inspiration?

Det är just det där med inspirationen, jag har tappat den!? Förra året vid den här tiden höll jag på och pysslade med en massa olika saker jämt och ständigt.. Idag finns viljan till att sysselsätta mig med något men jag vet inte med vad.. Har bläddrat igenom mina gamla inlägg och har insett att man nog blir mer inspirerad ju mer man håller på och att det även funkade som inspirationskälla att lägga ut bilder här och få respons så jag gör ett försök :)


RSS 2.0