Ny uppdatering

Ja det är inte lätta detta med att ta sig tid till att skriva eller lägga in bilder.. Har så stor lust till det men det prioriteras inte högst..

Kan sammanfatta den senaste tiden med att allt rullar på och livet känns toppen just nu! Helgen i Norrköping/Valdemarsvik var toppen med kusinumgänge, god mat och en runda i mormors hus med Louice då vi fick en massa saker.. Några av dessa saker kommer jag lägga upp bild på när tid finns..

Förra veckan fyllde Erik år så då fick han frukost på sängen, god mat och senare på kvällen kom hans familj på lite firande med mat och tårta.

Förra veckan innebar också tråkigt nog sista dagen i Silverdalen.. Det är alltid jobbigt att lämna ett praktikställe där man trivs.

Den här veckan är det alltså plugg som gäller och vi har nu påbörjat en litteraturstudie så all tid går just nu åt till att leta material och läsa..
Oj

Oj oj vilken bra uppdatering det har varit här ;) Så blir det när man har VFU och är helt slut efter en dag med barnen.. Det går i alla fall bra i Silverdalen och det är så otroligt roligt! Nu är det bara mån-ons kvar..

Annars flyter livet på som vanligt och tiden bara rullar iväg känns det som.. Vi är redan inne i maj och jag hinner inte riktigt med..  Något pyssel finns det inte heller riktigt tid för.. Har gjort en del papperspyssel i skolan som jag kan visa någon dag när jag får tid över..

I helgen är det fullt upp.. Begravning, föreställning i Norrköping med käraste kusin och konfirmation för Pierre i Valdemarsvik. Styr bilen mot Norrköping imorn eftermiddag och åker sen mot Valdemarsvik och kommer hem på söndag igen. Ska bli skoj!

RSS 2.0