20-årsfest ikväll!

Idag vaknade vi riktigt sent Erik och jag, inte bra för hela dagen försvann nästan.. Vi har i alla fall varit och handlat och pantat alla tusen burkar och flaskor från förra helgen.. Nu har jag tagit en promenad i värmen och ska plocka iordning lite innan jag ska göra mig i ordning för att åka iväg på Emelie och Marielles 20-årsfest som böjar vid fem! Det ska bli roligt, får se hur lång kvällen blir..


Bara en tenta kvar!

Klarade artduggan igår, och seminariet. Så otroligt skönt! Nu är det bara en tenta kvar innan skolan är slut för sommaren, underbart!

Idag har jag varit i Fjälster och tvättat bilen, kört Totte, pratat med farmor, pappa och Annelie. Min farmor är så otroligt snäll jämnt, hon skämmer bort mig för mycket tror jag ;)

Innan jag åkte hem var jag i stan en sväng för att köpa presenter till morgondagens 20-årsfest! Inte det lättaste faktiskt men det jag köpte blir nog bra! Nu håller jag på och gör mig i ordning för snart ska vi åka en sväng till Vimmerby där det är öltält ikväll.. Först ska vi äta middag, idag blir det kyckling inlindad i bacon! Det fick vi hos mormor några gånger förr och nu har jag äntligen gjort det själv. Får se om det blir lika gott bara ;)


Onsdag

Idag gick jag upp tidigt igen, för att åka och jobba vid sju. Jag kan inte direkt säga att jag är någon morgonmänniska, för jag är så trött så trött när jag går upp.. Men efter ett tag piggnar man ju till i alla fall och de är ju tur de. Det var en lärorik dag idag, mycket nytt och nya människor!

På sistone har jag haft sömnproblem och det är verkligen inte roligt. Jag vrider och vänder på mig så gott det går i vår lilla säng.. Men jag brukar inte kunna somna så då får jag lägga mig med huvudet nere vid Eriks fötter o det är himla träligt. Lite sparkar får man ju ibland.. Sen när jag väl har somnat så sover jag ganska bra men när jag ska upp tidigt som igår och idag så vaknar jag några timmar innan jag ska gå upp och sen vaknar jag var tionde minut för att kolla vad klockan är.. Så otroligt jobbigt! Får hoppas att det går över snart.

Nu är jag hemma och ska skriva klart en uppgift som jag ska skicka in ikväll.. Sen ska jag plugga lite på alla växter och djur för i morgon har vi vår artdugga!! Lite nervös är jag för det är himla svårt o lära sig en massa fåglar o blommor.. Men detgår förhoppningsvis bra!

Öland

Idag har vi varit på exkursion på Öland, det var roligt. Vi letade en massa växter och djur både på land och i vattnet! Härligt väder hade vi också så det var en bra dag!

Eftersom vi var på Öland tog de en extra stund innan vi kom hem efter en lång dag så nu är jag riktigt trött.. Ser inte fram emot att åka till Tuna imorn igen vid sju.. Men det är sånt som måste göras, i sommar kommer det bli många tidiga morgnar och sena kvällar.. Måste erkänna att det var kul igår så vi får väl hoppas på att det blir de imorgon med!

Nu ska jag kolla på TV en stund innan jag lägger mig i sängen!


Plugg och jobb!

Just nu sitter jag och försöker få klart en uppgift som ska vara inne på onsdag, det går inte så bra då jag inte ens förstår vad den går ut på, men är nog snart klar om jag skärper till mig lite. Ska snart sätta mig ute i solen så kanske det går lättare..

I eftermiddag ska jag åka till Tuna för att jobba, eller ja jag ska gå bredvid så jag är förberedd sen i sommar ;) ska göra det på onsdag med, egentligen har jag inte alls tid med det denna vecka men det får gå ändå. Ska bli roligt och intressant i eftermiddag i alla fall!


Gårdagen



Igår hade Erik sin 20-årsfest! Det var en riktigt rolig kväll, bilderna får tala för sig själva ;)

Måndag

Ny vecka igen, denna inleds med en färeläsning i biologi nu i eftermiddag. Nu på förmiddagen har jag pluggat lite och försökt lära mig några djur och växter till vår artdugga. Det är inte så lätt som man tror att hålla reda på alla små fåglar och miljontals blommor.. Någon promenad har det inte blivit än idag eftersom det regnar ute.. Så det får bli i eftermiddag/ikväll!



Eriks kalas




















Bilder



Bella


Lea





Grattis till Sofia idag!

Idag fyller sofia 20 år! Min bästa vän frn gymnasiet, en av dem bästa vänner jag har haft! Har känt mig så ledsen över att vi inte har setts på ett tag. Efter att man har träffats varje dag i tre år för att sen knappt träffas alls kan det bli lite tomt ibland. Men jag ringde och grattade henne förut ikväll och fick ett trevligt samtal! Hoppas vi kan få ihop det och ses snart!!

Annars har jag varit i Kalmar idag, vi hade heldag med kemi-laborationer och det var faktiskt en rolig dag i Kalmar idag! Dock är jag trött nu!




Längtar tills vi ses igen!

Älskling 20 år idag!

Idag fyller världens underbaraste kille år! Ett stort grattis till dig min Erik :)

Dagen började med en god frukost me frallor o jordgubbar! Det var supergott! Var i Fjälster en stund på förmidagen och passade på att ta min dagliga promenad där. Gick en lång runda med Pussel. Sen hälsade jag på hästarna en stund och pratade med farmor och farfar.

Nu är jag hemma och har städat lite och ska sätta igång med maten till ikväll :)


Håret

Jahopp, ja ska visa hur håret blev efter färgningen!




Så här såg det ut innan. Lite halvmörkt med ljus utväxt :P



Så här orange/gult blev de efter den första färgningen. Men de kändes inte så fint hehe




Så här blev till slut resultatet! Nu är de ungefär som min naturliga hårfärg, så nu är farmor glad ;)

Färgar håret

Det är vad jag gör just nu, har lagt i en färgning som ska ta bort min gamla färg och förhoppningsvis göra mitt hår ljusare! Men jag kommer antagligen få färga det en gång till innan det är som jag vill ha det..  Det dumma är att varje gång jag gör det ljusare så färgar jag det mörkt efter någon månad. O sen vill jag ha det ljust igen och då blir det denna jobbiga process.. Så nu ska jag försöka ha det ljust, o trivs jag inte med det sen får jag väl vara mörk för alltid ;)

Lugn och skön lördag!

Denna dag har varit skön, Erik och jag tog det lugnt och städade lite på förmiddagen.. Sen blev han "kidnappad" vid två-tiden för att åka till Jönköping och ha kul med kompisarna! Jag visste om allt och det har varit svårt att att inte avslöja något! ;)

När Erik hade åkt så for jag till Fjälster för att rida med Fanny. Men när vi hade tagit in hästarna började vi prata om att det hade varit kul att köra Totte med vagnen så då gjorde vi det istället :) Vagnen är rätt så stor men lilla Totte orkade dra både den och oss, och han tyckte det var roligt :) Det tyckte Fanny och jag med hehe.








Denna vecka

Den här veckan har vi börjat en ny kurs, biologi och kemi ska vi pyssla med nu fram till sommaren! Det har börjat bra och roligt för en gångs skull ;) Det behövs nu efter all matte och fysik! Men fick VG på min fysiktenta, hur nu det kan komma sig!? Men det var ju roligt :)

Har haft föreläsning till tolv idag och sen har jag städat bland alla mina papper och sorterat i pärmarna så det blir lite ordning och reda på det! Har också beställt biljetter till Gotland nu :) Den 4:e åker jag, Fanny, Hanna och Cornelia dit för att fira tvillingkusinernas student! Ska bli otroligt roligt :) Senaste gången jag var där var på deras konfirmation..

Har också hunnit med att laga potatissoppa, det var väldigt gott! Det var härligt med lite värmande soppa efter en regnig dag! Men nu skiner solen igen så snart ska vi ut på promenad Erik och jag!

Fler bilder!



Lea och Bella




Annelie och Totte kör ved



Han tyckte det var roligt!

Släppte ut djur

I helgen var Erik och jag i Fjälster och hjälpte pappa med att släppa ut djur!












RSS 2.0