Denna vecka

Den här sista sommarlovsveckan har det hänt mycket. Kusinerna från Gotland var hemma i Fjälster i början på veckan :) Då spenderade jag den mesta tiden där. Vi var hos farfar i Västervik, red, promenerade, åt raggmunk m.m. Det var sista gången på ett tag som vi träffades. Inte för att vi brukar träffas så ofta.. Men nu ska de åka iväg åt varsitt håll för att testa på livet som au-pair! Ragnhild på Irland och Jorunn i Barcelon! Hoppas ni får det jättebra :)

I tisdagskväll åkte jag till de andra kusinerna i Västervik för att umgås lite med dem. I onsdags tog jag med mig barnen och spelade mini-golf och gick på stan en sväng. Det var trevligt :)

Onsdagsnatten spenderade jag hos storasyster som också bor i Västervik. Och igår passade jag på att handla upp lite av den nyinkomna lönen innan jag åkte hemåt igen ;)

Hästarna
Helg

Nu är det helg. Sista helgen innan skolan börjar.. Känns både bra och lite tråkigt.. Sommaren har sprungit iväg som vanligt.. Trots att sommaren gärna hade fått varit lite längre så ska det bli skönt att få lite rutiner igen och allt vad hösten för med sig!

Ser fram emot hösten på många sätt. Mycket VFU i skolan och intressanta kurser, jag fyller 20, Linn ska komma och hälsa på (tror det är de bästa av allt :) ) och allt annat som händer och sker.

Yellow

Look at the stars,
Look how they shine for you...

Tisdag

För någon vecka sen blev jag jättesugen på att baka bröd så det har jag gjort idag. Dock blev det inte riktigt så stort som jag ville men smaken var de inget fel på i alla fall.. Måste nog träna lite till innan det blir bra.. Har gjort kokosglass också, fast den har jag inte smakat på, det överlåter jag till Erik ;) Försöker komma på vad jag ska bjuda på för något när jag fyller år så jag ska prova mig fram tills jag hittar nåt som är gott och enkelt.

Snart ska jag till Hultsfred på tjejmiddag hos Marielle!


...

....

Älskade ledighet!!

Nu är det äntligen lite ledigt för min del!! Två veckor kvar tills skolan börjar och inget jobb inplanerat (än så länge iaf..). Idag har jag hunnit med en del, har storhandlat, varit i stan o gjort lite ärenden, ridit, städat, lagat mat.. Skönt o kunna ta dagen som den kommer!!!

Ridturen idag var den första sen jag gick omkull med Isa.. Det var riktigt härligt att sitta upp på hästryggen igen!! Tänkte att jag skulle ta det lite lugnt eftersom jag red själv och känner mig lite osäker sen det hände. Men när jag väl satt där uppe på Bella så var jag tvungen o låta henne sträcka ut lite. Och åh så härligt det var att få galoppera längs havreåkrarna :)


jobb jobb jobb..

Det enda jag gör nu för tiden är att jobba tycker jag.. Fram till söndag jobbar jag och sen har jag inte fått fler dagar, än så länge.. Men då ska jag försöka va ledig så mycket som möjligt de två veckorna innan skolan drar igång igen!!!


RSS 2.0