Valdemarsvik

Befinner mig just nu hemma hos kusinerna i Solberga. Anlände till mormor i eftermiddags och hade en trevlig stund med henne innan jag åkte ut hit. När jag kom hit startade jag med en springtur och sen gick Louice och jag en härlig promenad ner till havet. Lite sugen på att bada blev man ju men 16 grader kändes lite för kallt.. Men är det bra väder imorn ska jag överväga ett dopp ;)

Ska spendera natten här och imorn får vi se vad vi hittar på. Skönt att åka bort och bara vara ibland, få bli lite ompysslad och slippa tänka på alla måsten där hemma!

Ledighet

Skönt att vara ledig en måndag, speciellt efter två dagars helg-jobb med lite stressiga situationer.. Än så länge är jag ledig hela den här veckan och det ska jag fira med en tripp till Valdemarsvik. Jag åker i morgon och stannar till fredag förmiddag. Det var så passande den här veckan då Sophie tar studenten på torsdag också. Sen på fredag tar lillasyster studenten!!
Idag gör jag lite allt möjligt. Först en tripp till Fjälster och där tog jag mig en liten promenad för att leta smultron. Det blev inte så mycket promenerande, sammanlagt gick jag nog 1 kilometer och fick ihop 1 liter smultron, bra skörd! Sen åkte farmor med mig till Vena för hon var bjuden på fika och jag hade lovat att skjutsa henne både dit och hem.

I väntan på att farmor skulle höra av sig åkte jag och handlade i Hultsfred och sen har jag styrt här hemma. Sedan följde jag med Sofie och Elin till en sjö här uppanför Vena och satt och hade det skönt och pratade, mycket trevligt!

Nu är jag hemma igen och ska sätta igång med kvällens middag, TACOS! :)

Fredag 10 juni

Idag regnar det och det är faktiskt skönt, att få vara inne och ta det lite lugnt. För oj vad trött jag blir när det är sånt här väder! Tog bilen en sväng till Fjälster då jag hade tänkt rida men Bella hade bestämt sig för att inte vilja komma in så det blev inget. På vägen hem från hagen hittade jag en massa smultron och det var gudomligt gott!

Ikväll blir det grillning här hemma med Angelica och sen drar vi vidare mot Norrhult, Erik och bandet har spelning där ikväll!

Sommarlov

Ja nu har jag alltså haft sommarlov i en vecka, därav min frånvaro. Första veckan på den här sommaren har varit bra, det har varit sol, sol och sol, jag har premiärbadat, cyklat två motrionscykellopp, fyndat på loppis och en auktion, jobbat ett par dagar, ridit, umgåtts med Erik, träffat vänner, sprungit, pysslat osv.

Det är mycket jag vill göra och få gjort nu när jag är lite ledig. Jag jobbar denna vecka men bara fyra dagar varav två korta pass så det räknas inte riktigt. Förutom allt det där jag vill få gjort passar jag på att bara vara också, sova, sola, pyssla lite med det jag känner för. Jag älskar friheten av att inte ha några studier hängandes över en, det är ovärderligt!!

Just nu har jag mycket tankar i huvudet, ett riktigt stort projekt är på gång! :)RSS 2.0