Onsdag

Idag har ja åkt buss första gången till skolan! Det gick bra men jag måste säga att det är jobbigt att anpassa sig efter tider och att vänta.. Mycket skönare med bil. Men jag ska inte klaga, får vara glad att det går buss överhuvudtaget!! Sen att jag får gå upp tidigare och kommer hem mycket senare är ju en annan sak...

Nu håller vi på o lagar mat här hemma, Erik steker kött, som jag tror att han inte har gjort nån gång, inte jag heller för den delen, så vi får se hur de blir! Hoppas de blir gott :)

I morgon ska jag på en jobb-intervju, ska bli kul. Idag ringde dem från ett annat jobb också och det verkar kanske lite bättre så vi får se vilket det blir.

Vill ha helg nu, vill att tentan ska vara över och så vill jag ju så klart till Växjö! Ska dit och hälsa på Linn fredag-söndag! Kommer bli kalas kul :)
Kommer så klart kännas konstigt att åka dit. Men nu har jag saknat Linn alldeles för länge!


Man kan inte lita på någon!!

Igår var en bra dag, tills nåt väldigt surt hände, men det kommer jag till senare. Det var så underbart väder igår så jag städade hela lägenheten och vädrade och hängde tvätt på balkongen. Underbart! Sen åkte vi ut till Eriks föräldrar där vi fick goda våfflor och sen tog Susanne och jag en härlig promenad.

När jag kom hem därifrån skyndade jag mig att städa färdigt och sen åkte jag in till Vimmerby för att se på bio med pappa och Gunilla. Vi såg Män som hatar kvinnor, den var bra! Lite hemsk men jättebra för att vara svensk. Fast pappa tyckte inte att den var lika bra för han hade läst boken innan..

Efter bion skulle jag åka hem till Erik som väntade på mig. När jag ska låsa upp bilen märker jag att låset ser annorlunda ut, men jag slog bort det och tänkte att det kanske alltid har varit så. När jag öppnar bilen ser jag att det ligger grejer i den, handbromesen ligger i baksätet och andra delar också. Och så luktade det rök som bara den. Självklart blev jag livrädd och förbannad och ledsen o allt man kan bli! Ringde te pappa som hade bilen på ett annat ställe och dem kom med en gång. Ringde också Erik som var så snäll och kom och hämtade mig, trots att han skulle upp och jobba tidigt idag.

Det har alltså varit några och brutit sig in i min bil och försökt köra iväg med den, men misslyckats eller blivit avbrutna. Fy fan säger jag bara, att det finns människor som gör sånt. Ah! Får se vad det kommer gå på o laga det.





Fredag

Idag har jag gjort lite allt möjligt, har pluggat en del så att jag inte ska behöva göra det i helgen. Sen har jag varit i Fjälster och hjälpt pappa lite, jobbigt men bra. Blev lite gos med min kanin också, han fick komma ut i vårvädret och gräva lite i rabatten hehe.








Bra dag!

Dagen började med en promenad som vanligt. Sen skulle jag till skolan, dock kom jag inte ända till Vimmerby innan bilen gick sönder.. Fläktremmen eller va de heter gick till slut sönder, efter att den har tjutit och hållt på hela vintern.. Så efter några förvirrade samtal till både Erik och pappa så kom pappa och fick bogsera mig till Vimmerby, så nu har jag gjort de ;) Det var passande att den gick sönder just idag för pappa skulle in med sin bil till verkstan ändå. Det var snabbt lagat och det blev inte så farligt dyrt i alla fall. Jag hade tur så pappa betalade åt mig, som avbetalning ska jag hjälpa honom lite med djuren. Så jag kom billigt undan! :)

Sen kom jag till slut till skolan och då hade vi föreläsning inför tentan nästa vecka, blir mer och mer förvirrad.. Etfer det satt vi och jobbade lite med en uppgift till nästa vecka.

När jag kom hem så var det så fint väder så jag kände suget efter en ridtur så därför åkte jag till Fjälster och red med Fanny. Red både Bella och Totte idag, kul! Träffade även på Madde när vi red förbi ett annat stall, trevligt o ses!

Dagen har varit helt perfekt, trots lite incidenter. Men det som gjorde min dag var att de ringde från ett jobb jag har sökt och ville träffa mig nästa vecka. Så jag hoppas på att det går vägen! Inget illa om mitt förra sommarjobb, men nån gång måste man ju få göra någor nytt! :)




Vår?

Härligt väder det är idag, jag vaknade vid sjutiden och då sken solen in genom fönstret, härligt!! Tog en morgonpromenad och det var också jätte härligt! Sen stod jag i valet och kvalet om jag skulle åka till skolan eller inte, men jag somnade efter promenaden så någon skola blev det inte.. Har istället suttit och gjort klart ett av mina arbeten, så nu har jag bara lite kvar på det andra. Sen blir det tentaplugg igen :(

Det är konstigt vad jag blir pigg när solen skiner, jag har samlat ihop allt skräp här hemma och åkt bort med det till sopstation och sorterat. Nu ska jag ut och gå o sen får vi se vad jag gör, finns en massa jag vill göra men det blir nog plugg igen.


Trött

Trött efter en dag i Kalmar! I morgon blir det massa plugg igen!

Grattis till Linn som fyller 20 år idag! :)

Ny vecka!

Helgen som gick var bra, dock blev det inte så mycket gjort som jag hade tänkt mig.. Men det får tas igen idag istället. I lördags träffades jag, Emelie och Marielle, det blev en massa prat om minnen och annat som har hänt sen vi sågs. Det blev en trevlig kväll och vi hann med ett besök på Hulingen också. Blev rätt sent innan jag kom hem då jag körde hem Emelie till Mörlunda också, men det va de värt  :)

Idag blir det som sagt plugg hela dagen, har två redovisningar i Kalmar i morgon och det ska även lämnas in skriftligt de närmsta dagarna..
Snart är den här kursen och det ska bli otroligt skönt! Sen väntar fysik och teknik!

Plugg, plugg, plugg...

Fy vad mycket det är i skolan just nu.. Det är så mycket att jag inte riktigt vet var jag ska börja och därmed sätter jag aldrig igång.. Hela helgen kommer det bli en massa plugg!

Det var riktigt skönt att åka till Åre och komma bort. Det värsta är ju när man kommer tillbaks till verkligheten igen.. Hur som helst, Åre var super kul och jag kom i alla fall hem med benen i behåll ;) Det var kul o åka skidor, men fy vad läskigt det är o stå uppe i en "lång" backe som jag säger hehe. Men de fanns ju andra backar me o tur va väl de!

Det kommer bilder från resan senare, när jag har tid.. Nu ska jag strax sätta igång med maten!


Tråkigt väder

Fick min efterlängtade träningsvärk idag haha ;) Fast den bidrgo till att jag knappt inte orkade gå upp imorse, emn som tur var så drog Erik upp mig idag med! Tyvärr blev det ingen promenad på morgonen då jag hade föreläsning vid halv nio idag.. Men nu ska jag ut på en promenad, men fy vilket tråkigt väder det är ute!!


Träning!

Följde med Annelie på träning i Vimmerby förut, det var väldigt skönt!! Längtar nästan efter träningsvärken hehe. Har funderat lite på vart jag ska börja träna, de blir dyrt o åka te Vimmerby hela tiden så då lutar det mot o köra spinning i Hultsfred men vi får se, det måste ju finnas tid och pengar med...

Har fått en del plugg gjort idag o de känns skönt! Förhoppningsvis slipper jag tänka på plugget när vi är i Åre. Men det är mycket som ska göras innan kursen är slut.

Nu ska jag ta det lugnt med Erik o "barnen" i soffan :) Sen ska jag upp tidigt imorn för en promenad om vädret tillåter det!


Måndag

Gick upp vid halv sju idag trots att jag ska vara hemma hela dagen, väldigt ovanligt för o va mig! Erik drog upp mig när han skulle upp och sen åt vi frukost tillsammans och efter det tog jag en promenad. Det var härligt att gå på morgonen, och nu är jag piggare än nånsin! Kanske borde börja fundera på att göra detta till en vana..

Nu sitter jag och pluggar, har egentligen föreläsning idag men jag kände att jag behövde dem timmarna till att få något gjort.. Blir ju några dagars plugg som försvinner under resan..


Helgen snart slut

Snart har ännu en vecka gått.. Helgen har varit lugn och det har varit skönt! Imorn blir det skolan igen med en massa plugg.. Men på onsdag kväll åker vi till Åre, ska blir otroligt kul!! Får hoppas jag kommer hem med alla benen i nehåll bara ;)

RSS 2.0