Veckan som gått

Det har varit en bra vecka som nu är nära slutet. Det har hunnits med mycket och en ny kurs har påbörjats i skolan plus att VFU:n har satt igång igen. I torsdags åkte jag mot Silverdalen igen för att vara i 1-3:an. Det kändes väldigt bra att komma tillbaka och barnen kände igen mig. Det är skönt att komma tillbaka till ett ställe man varit på förut och där man trivs. Man slipper lära känna nya barn och lärare och det tar ett tag innnan man hittat sin plats.

Helgen som gått har varit bra. Fredagdskvällen blev lugn och vi kom i säng tidigt då vi var trötta efter veckan. Igår (lördag) bytte vi däck på Eriks bil och den blev även städad och tvättad. På kvällen åkte vi till Pumpen, det var kúl men vi valde att åka hem framåt tolv...

Idag har det inte hänt så mycket. Sovmorgon och sen fixade vi lite här hemma innan vi åkte åt varsitt håll. Jag tog en sväng till Fjälster för att kolla läget och prata med farmor. Har inte pratat med henne sen dem kom hem från Barcelona i måndags. Nu ska jag laga lasagne :)


Tisdag

Har haft självstudier idag, har dock inte kunnat göra det som var meningen då boken inte kommit än... Har istället läst i en annan bok. Var i Fjälster en stund för att hämta hö till marsvinen och så passade jag på att ta en promenad i skogen med farmors tax Asta. Hon blev dock trött efter tio minuter men efter lite snöätande från en gammal snöhög så fortsatte vi en bra bit till. Det är ju så härligt väder nu :)

I morgon har vi en föreläsning och lite grupparbete. På eftermiddagen blir det uppladdning inför VFU:n som startar på torsdag. Ska ju tillbaka till Silverdalen klass 1-3 och det ska bli så otroligt roligt!!


Kalmar

Dagen har spenderats i Kalmar. Vi hade föreläsningar om ett kommande arbete och VFU:n som startar på torsdag. Sista timmarna hade vi drama, vi pratade om bemötande och kroppsspråket och gjorde även olika övningar som handlade om detta. Det var kul, skönt att få göra lite praktiska saker.

Har varit trött ikväll, det tar på krafterna att gå upp tidigt för att åka till Kalmar och vara där hela dagen. Nu har vi precis kommit in från en promenad som gjorde att jag piggnade till lite..


Helgen

Helgen som gick var kanon! Harrys i fredags med Underlifvens på scen, kanonbra! I lördags var det tråkigt väder så då passade jag på att städa lite. Laddade upp inför kvällen då Underlifvens anordnade fest i bygdegården här i Vena. Dem stod så klart på scenen den kvällen med, än bättre än kvällen innan ;) Det var en trevlig kväll!

Igår (söndag) var vi i Fjälster på kalas för att fira min storasyster Hanna som fyllde år i fredags. Det var trevligt med god mat och fika. Hon blev glad för Fannys och min gemensamma present som var en biljett till Lars Winnerbäck när han spelar i Västervik i sommar. Självklart ska jag följa med som sällskap :)

Söndagskvällen avslutades med film-mys med min käraste Erik!


Fredag!

Härligt med helg! Skrev klart mitt arbete i förmiddags och sen åkte jag till Fjälster för en ridtur. Har storhandlat också som vanligt på fredagar..

Ikväll blir det Harrys. Underlifvens spelar där ikväll så jag måste ju dit o se när min kära sambo sjunger :)Erik i somras :)


Onsdag

Idag har jag varit i Fjälster mest hela dagen. Började med att tvätta bilen, vilket var väldigt välbehövligt! Sen hjälpte jag till att städa i trädgården lite innan Fanny och jag begav oss ut på hästarna. Först red vi Bella och Freja, vi tog en ganska lång runda. Sen red vi Julia och Lea, dem fick sig en liten dust i paddocken innan vi red ut en sväng. Efteråt var jag ganska trött om man säger så.. Nu ikväll har jag varit på träning!


Tisdag

Vanlig vardag nu igen då. Har pluggat och varit flitig hela förmiddagen. Har varit ute på en promenad i en timme och nu när jag kollade posten så hade jag fått hem korten jag beställde förra veckan. Så det är vad jag ska sysselsätta mig med i eftermiddag :)


Påskhelgen

Det har varit en bra påskhelg. Vi har hunnit med att gå ut två kvällar, grillat, ätit påskmat hos min farmor och hos Eriks föräldrar och fikat hos Eriks farmor. Det är skönt med lite långledigt :)


Skärtorsdag

Herrejösses vad tiden går fort, det är redan påsk! Man hinner ju inte med känns det som.. Idag hade vi ett seminarie i skolan innan vi fick ledigt ända fram till tisdag, skönt!

Efter skolan var jag på Synsam för att göra synundersökning, tänka sig min syn verkar äntligen ha stabiliserat sig :)

En promenad med Hannah var nästa punkt på schemat och för en gångs skull hade vi sol under tiden, härligt.


Nu är jag hemma efter lite ärenden på stan och storhandling. Tar igen mig lite innan jag ska börja med mat och göra mig i ordning för kvällen då det väntas lite utgång :)


RSS 2.0