Lördag

Denna  lediga sportlovsvecka har rullat på fort men jag har fått mycket gjort. Hästarna har fått motion och jag har äntligen kommit igång med löpandet igen. Göteborgsvarvet känns dock långt bort rent konditionsmässigt just nu, men tidsmässigt börjar det närma sig!!

Har även plockat och styrt en massa i huset, nu börjar grejerna komma på sin plats och det är skönt att inte längre leva i kaos. Idag passade jag på att sortera all tvätt vi samlat på oss sedan vi flyttade. Tvättmaskinen blir inkopplad i början av nästa vecka och då är det skönt att ha det sorterat.


Nu ska jag ut en stund i eftermiddagssolen och sen är det dags att börja göra sig redo för kvällen! :)


SovrummetBadrummet

Bättre bilder på badrummet kommer när det är helt färdigt! :)

Lilla toan

Den lilla toan är nu så gott som klar. Det som saknas är korokar till handdukar och ett hyllplan!

FÖREEFTERHästarna

För ett par helger sen var Fanny här och red. Då var det mycket snö och ett par minusgrader så vi red i den djupa snön. Nu håller snön på att smälta bort och jag längtar tills det bir barmark i paddocken.Jag & Challe

Kontoret

Före


Tapetserat och nytt golv!

Nu ser det ut så här!

Hall just nu

Hallen är tapetserad idag och det som saknas är hatthylla och en spegelgarderob i hörnet!

Köket

Köket är nu förutom lite hyllor och en taklampa färdigt och det är så skönt!! Köket har varit det som jag från början inte kunnat se framför mig i allt kaos, men oj vad bra det har blivit! köksluckor och annat var bland det första vi rev ut och då låg jag lite efter i fotandet så några absoluta förebilder har jag inte men det finns en del under arbetet:Här är då ena änden av köket och här har vi nu vår matplatsAndra änden. Vedspisen har vi självklart behållt!Här är då själva "köket" hur det såg ut innan!I mitten av januari var hela köket utrivet och nytt golv lagt!Ny köksinredning på gång..Köket växte fram ganska fortNu ser det ut såhär :)

Matplatsen!


Äntligen!!

Nu har vi äntligen fått igång internet i huset! Så ikväll ska det laddas bilder för fullt! :) Har dessutom haft besök av mormor och Anders idag och fått det färdigtapetserat i hallen! Så nu är alla tapeter färdiga!


Inget internet

För tillfället har vi inget internet hemma, därav bristen på aktivitet här.. Har en mängd olika bilder att visa och dessa kommer så fort vi fått bredbandet. Kan för övrigt säga att det börjar närma sig färdigt! Nu väntar vi på att värmen ska bli klar och sedan badrumsinredningen. Nästa helg ska de sista tapeterna upp!


RSS 2.0