Tävling

Jag älskar att kika runt på olika pyssel och inredningsbloggar för att få inspiration! Då och då dyker det också upp tävlingar :) Nu är jag med i utlottning om ett paket från CULT DESIGN. http://livinginterior.blogspot.com/2009/11/tavling-cult-design.html


Tisdag

Helgen som passerat var toppen! Bion var bra, över mina förväntningar :) Ullareds-besöket var också lyckat, dock var jag trött igår eftersom vi gick upp innan fem och jag körde hela vägen dit och en bra bit hem också.. Men det är smällar man får ta. Hur som helst så är nästan alla julklappar inhandlade och klara nu! Erik och jag har också köpt till varandra, det brukar vara det svåraste..

Igår var jag som sagt trött men det var bara att pallra sig iväg till Silverdalen i vanlig ordning. Det var kul igår för jag höll i min första lektion under denna period :) Hade femmorna och vi pratade om syn och hörsel. Himla roligt var det! Har nog ändrat mig lite om det där att jag inte alls vill jobba på mellanstadiet.. Skönt.

Idag har jag också haft lektion, med hela 4-6:an. Det jag pratade om idag var elektricitet. Mina handledare tyckte det var modigt av mig att inleda med en lektion om detta ;P Barnen fick också göra experiment och det hela blev lyckat. Även om jag själv inte är så jättehaj på allt som har med elektricitet att göra så tror jag att de lärde sig nåt ändå.

Det är så otroligt roligt att lära ut!! Sen att man får beröm och applåder är ett plus ;) Mina handledare trodde att jag hade haft lektioner och vikarierat förut, men inte. Känner att det blev lite väl mycket om att jag är så bra nu, men lite stolt måste man väl få vara över sig själv :)

Bullbak

Härliga lördag! Håller på och bakar nu sen några timmar tillbaka, kärleksmums och bullar blir det idag! Det var väldigt länge sen jag bakade, så det är roligt :) Måste ju ha lite fika med oss till Ullared imorn..

Längtar till kvällen då vi beger oss till Västervik för att kolla på New Moon! Det är jag, Erik, Fanny, Henrik och Hanna som ska se den :) Sen åker vi hemåt och lägger oss för att sedan gå upp tdigt i morgon.

Igår när jag var hemma hos farmor berättade hon att det var några ur personalen i Tuna som sagt till henne att många av de äldre frågade efter mig. Många av både de äldre och personalen tyckte att jag var en av de bästa vikarierna! Det blir man glad av att höra :)

Skönt med en dag hemma

Det är väldigt skönt att vara hemma en dag så här mitt i veckan. Även om jag pluggar en hel del så hinner man ju med lite annat också :) Har städat lite nu så man står ut att bo här resten av veckan med..

Längtar massor till julen, har inget minna av att jag brukar längta så här mycket.. Men det är väl för att jag vill ha en ursäkt för att städa ordentligt, pyssla, handla, baka, sätta upp gardiner mm. ;)

Ännu en ny vecka

Tiden går som vanligt fort, nu är det måndag igen.. Denna vecka är det studiedagar måndag och tisdag i Hultsfreds kommun. Idag hade lärarna i Silverdalen lite genomgång av skolplanen och deras likabehandlingsplan, så det var jag med och lyssnade på. I morgon var det inte så jättemycket intressanta saker de skulle göra så då ska dagen spenderas hemma med eget plugg.. Ganska skönt också då jag fortfarande är förkyld och dan..

Jag hoppas på att veckan går fort för jag ser fram emot helgen! På lördag blir det nya Twilight filmen, New Moon! På söndag åker jag, Erik, Fanny och Henke till Ullared och julhandlar :) Ska bli skoj!Söndag

Gårdagen var en lugn dag, var i Fjälster en stund och kollade in fölet som ska hålla Bella sällskap i vinter. Väldigt söt! Fanny och jag tog en kort ridtur också.. Eftersom jag är förkyld så var jag hemma hela kvällen igår, satt ensam och tjöt till filmen Marley and me. Älskar den filmen.. Kunde inte sova då jag bara låg och väntade på att jag skulle åka och hämta Erik.. När jag väl gjort det kunde jag inte sova då heller för jag låg och tänkte på sprutor och andra äckliga saker haha.

Denna söndag kommer också bli en lugn dag, skönt. Ska sätta igång med lite pyssel nu :)

Älskade helg!!!

Så otroligt skönt med fredag! Jag är förkyld och är halvdan så jag behöver några dagar ledigt.. Har klarat av mina två första dagar på VFU:n och det känns bra, fast jag måste erkänna att jag hellre hade varit kvar hos mina små barn i 1-3:an men jag träffar dem ju ändå varje dag :) Hade basketmatch med två killar idag från 1-3:an, dem två mot mig, det var inte det lättaste ;)


Pyssel

Har inte gjort så himla mycket på min lediga dag idag, välbehövlig sovmorgon, lite plugg och städ. Hann med lite pyssel nu också, julpyssel ;)Nu blir det mat o träning lite senare!


Konstigt humör

Det känns inte riktigt som vanligt, men jag vet inte vad det är.. Kan inte sätta ord på känslorna som finns i kroppen.

Länge sen jag skrev. Helgen var bra! Linn va som sagt här och det var jättekul! Mys och utgång bjöd dagarna på. I söndags kom Bamse hit, en hund som inte kunde vara kvar hos sina ägare pga tidbrist. Han var verkligen jättefin och mysig. Ända tills vi skulle sova.. Den natten sov jag inte en blund. Då insåg jag att det inte funkar att ha honom själv här om dagarna så i måndags morse tog jag en tripp till Västervik och lämnade tillbaks honom.. Det är konstigt att man hinner fästa sig vid ett djur så snabbt..

Idag har jag en ledig dag innan VFU:n sätter igång igen imorn. Nu i 4-6:an i Silverdalen. Jag hoppas på att det blir roligt..

Snart helg :)

I morgon är det fredag! Sista dagen i 1-3:an.. Ledsamt. Men något som kommer göra mig gladare är att underbara Linn kommer hit i morgon :D Ska blir så otroligt kul!!!!

Har beslutsångest just nu.. Jag har länge velat ha en hund. Och nu har det dykt upp en som jag skulle vilja ha. Men frågan är om jag har tid och pengar.. Så svårt. Får fundera lite till...

Första snön!

Då var första snön kommen. Barnen ropade hurra när det såg att små snöflingor singlade ner mot marken på rasten idag.. Inte trodde man att det skulle lägga sig så det blir vitt på marken. Men det är det nu och man har blivit påminnd om hur det är att köra bil på vinterväglag ;) Tur pappa och Erik satte på vinterdäcken för ett tag sen!

Jag gillar snö, men det känns lite tidigt för vinter. Säkerligen är det bara tillfälligt... Det jag inte tycker om med snön är att man får gå upp lite tidigare på morgonen för o sopa bilen och sen kan man inte köra riktigt lika fort om det inte är plöjt ;P. Men annars är det mysigt. Man får julkänslor och vill plocka fram ljusstakarna och allt möjligt.. Men som sagt så är det nog lite för tidigt för det.

Sitter just nu och letar bil. Det gör jag jämt känns det som. Jag hittar aldrig någon. Undrar vad det beror på? Kanske att jag har fäst mig så mycket vid saaben ;)


Mycket på gång!

Sitter just nu och planerar morgondagens mattegenomgång med 3:orna. Har fått äran att ta genomgång i subtraktion, hmm det är ganska svårt faktiskt att veta vad man ska ta upp, i vilken ordning och hur mycket. Men det ska nog gå bra!

Njuter riktigt mycket av mina sista dagar i 1-3:an. Sen är det ju 4-6:an som gäller och på nåt sätt ser jag inte fram emot det.. Fast jag tror nog att det ska bli bra det med. Känns skönt att jag slipper byta skola i alla fall!

I helgen kommer Linn hit och det ser jag fram emot jättemycket just nu!! Så samtidigt som jag vill att veckan ska gå sakta med barnen så vill jag ändå ha helg :)


RSS 2.0