Lite minnenTotte-botte.
Denna fantastiska lilla ponny som funnits med i mitt liv länge. Från de första ridlektionerna till några klubbtävlingar och ett par år hemma i Fjälster tillsammans. Nu vet jag inte riktigt vart han finns men han finns fortfarande i mina tankar..Stiev och Stina.
Marsvinen vi köpte strax efter vi flyttade in i lägenheten i Vena.
Här var de små, men sen växte de och blev betydligt större ;)Bus-Bella
Rabarberbullar

Jag älskar rabarber och jag älskar att ta tillvara på det man har i trädgården (dock har jag inga rabarber själv utan de är tagna hos pappa). Jag hittade ett recept på bullar med rabarber i och bestämde mig för att testa, och de blev supergoda!

Nytt projekt

Tallrikshylla som ska målas om
När jag var på auktion sist fanns det en liknande tallrikshylla som jag föll för då jag länge velat ha en. Den hade jag dock fått vänta på hela dagen då den var bland de sista utropen, så då struntade jag i det. För någon vecka sen kom jag på att denna hylla som hängt i stallet var ungefär likadan. Så nu ska den målas om!

Vid ytterdörren


3 juni

Nu är vi inne i juni och denna sommarmånad visar sig inte från sin bästa sida just nu då det är kallt och blåsigt.. Detta har dock inte gjort så mycket denna helg, men till nästa helg hoppas jag på bättre väder ;)

Denna helg har bestått av:
* Filmmys med sambon.
* Resa till Kalmar för att hämta hem syster samt lite shopping.
* Långpromenad med systrar och Micke.
* Långritt för att flytta hästarna till Fjälster
* Lite målning, har nya projekt på gång ;)

Nu blir det soffhäng för att ladda upp inför en inte alltför ansträngande vecka som inledds med mattekurs i Linköping imorn sedan ledigt tisdag och onsdag :)Den enda bilden jag hade som var tagen i början på Juni förra året är på grisarna i Brantestad en solig dag ;)

Trädgårdsmöblerna

Så här blev resultatet av trädgårdsmöblerna jag målade :)

På verandatrappen


Fint arrangemang med pelargon som jag fick av Sofie vid tjejmiddagen :)Mer pelargoner i fin gammal hink och en gammal separator.Äpplen

Istället för trädgårdsland...

..har jag sått lite i olika "krukor"
SalladDillGräslök och persilja

Blommor i trädgården

Prästkragarna blommar för fullt nu :)Smultron på gång :)Plommonträd

När Erik fyllde år fick han ett plommonträd av sina föräldrar. Vi ställde det ganska nära där vi tänkt göra en grusgång upp till huset. Vi tänkte då köpa ett till fruktträd och ställa lite längre upp längs den planerade gången.

RSS 2.0