Kärt återseende..

I morgon ska det äntligen bli av! Jag ska få träffa min härliga Sofia igen! Har längtat hur länge som helst nu tror jag.. Emelie ska va med också :)


Ledig!

Nu har jag långhelg, ledigt fredag till måndag eftermiddag :) Det är skönt! Även om jobbadagarna inte är så jobbiga så är det underbart att ha dagar som man inte har något planerat för..

I förmiddags tog jag cykeln till Fjälster, det var skönt att cykla dit och inte alls så jobbigt som jag trodde att det skulle vara.. Hälsade på hästarna när jag kom dit. Har blivit sugen på att rida nu igen, kan visst inte hålla mig borta så länge. Men bra är väl det att jag inte har blivit rädd i alla fall. Fanny och jag hade bestämt att vi skulle rida idag men vädret ville något annat. Jag gjorde lite nytta när jag var där i alla fall och det var att jag plockade blåbär ;) Man måste ju fylla på sitt förråd medan man kan..
  Sen tog jag cyklen hem igen och klarade mig undan regnet.

Ikväll har vi ätit tacos och haft det mysigt, Erik framför en film och jag med näsan i en bok..

Det har varit en superbra helg!


Helgen som har passerat har varit jättebra trots att jag jobbade fre-söndag. I fredags kväll var vi på Gränsö i Västervik för att se på Sahara hotnights. Dem var kanonbra :) Träffade Västerviks-kusinerna och Annelie där så det blev att jag umgicks med dem..
På lördagen var det först jobb och sen cyklade vi ut till Östrahult där det var pubafton. Det blev en riktigt rolig kväll det med :) Tyvärr blev det inga bilder den kvällen..

Igårkväll var jag riktigt trött så jag somnade väldigt tidigt och sov länge idag på morgonen. Det är skönt med en ledig måndag efter helgsjobb!


Ullared

Dagen har varit bra! Segt med allt bilåkande men annars har det varit trevligt! Köpte mig ganska mycket på Gekås med, sånt som behövs, inte så mycket onödig skit i alla fall.. Allt fick plats i bilen med :) Kom hem för några timmar sen och sen dess har jag packat upp och tagit det lugnt. Är otroligt trött..

I morgon blir det jobb igen.. På eftermiddagen ska vi till Vimmerby och göra lite ärenden och sen på kvällen blir det Västervik där vi ska se Sahara Hotnights :) Ska bli jättekul!


Kallt i vattnet..

Nu är jag hemma igen. Det blev inte så lång stund i Fjälster idag, red ju inte ;) Vi fikade lite hos farmor och sen åkte Fanny och jag till sjön. Men hujeda mig vad kallt det var i vattnet! Det kändes som is. Jag brukar alltid bada men idag doppade jag bara tårna så kallt var det!

Nu ska jag göra lite nytta här, ska kolla igenom garderoberna och rensa lite..

Bättre idag

Smärtan har gått över lite idag, men det har gjort lite ont i natt. Jag som vanligtvis vill vända och vrida på mig stup i kvarten om nätterna har snällt fått ligga på ena hållet hela natten.. Men nu när jag har varit uppe och rört på mig ett tag så känns det rätt bra ändå. Nu är jag bara stel i kroppen..

Ska styra lite här hemma nu innan jag åker till Fjälster och tar med Fanny till en sjö och badar. Tror det mjuknar lite i kroppen om jag simmar lite!Är fortfarande besviken på mig själv att jag inte vågade hoppa från tornet hos kusinerna sist ;)


Höll på att sluta illa..

Det blev varken någon cykling eller jobb för min del idag.. Men ridturen hann jag med, en liten bit i alla fall. Jag red Isa och Fanny på Bella, efter en bit snubblade Isa och vi gick omkull.. Jag hamnade under henne och gud vet hur jag kom loss till slut men det gjorde jag. Det verkar som att alla ben har klarat sig, dock har jag förbannat ont i min höft men det går väl över någon gång.. Tycker synd om Fanny som såg allt och inget kunde göra..

Därav bestämde jag mig för att inte gå till jobbet idag eftersom jag får hasa mig fram... Men när man gråter när man ringer till jobbet då är det illa haha..

Vi har i alla fall firat farmor och Cornelia idag. Och efter att jag tagit det lugnt och tränat mig på att gå så gör det åtminstone inte lika ont längre.


Mycket på schemat

Nu ska jag snart bege mig till Fjälster för en ridtur, cykletur och födelsedagsfirande :) Sen vid fyra ska jag börja jobba.. Hade kunnat klara mig utan jobbet idag men imorgon och på torsdag har jag ledigt! På torsdag ska jag till Ullared med moster Madelene, Sophie, Pirre och Fanny. Ska bli roligt!

Ledig

Ska snart åka in till Vimmerby och handla lite åt Erik som är sjuk idag... Ska också passa på att ta ut min maj-lön :) Efter det blir det Fjälster och ridning :)


Helg i Valdemarsvik, söndag

Idag vaknade vi hos mormor och efter frukost åkte vi till Solberga igen. Det var inte så jättevarmt idag men vi gick ner till bryggan och badade lite ändå. Det var nästan varmare i vattnet än på land. Vid fyra-tiden åkte Fanny och jag hemåt.. Hade gärna stannat längre men imorn väntar jobbet klockan sju..


Helg i Valdemarsvik, lördag

Efter mycket om och men begav jag mig till Valdemarsvik i lördags morse. Hämtade upp Louice och åkte sen till Solberga. Det är alltid lika roligt att hälsa på hos kusinerna och mormor. Extra kul var de att karnevalen var nu i helgen!
Jämt när jag var på karnevalen förr så åkte Louice och jag de värsta karusellerna som fanns och i år var det en som såg riktigt läskig ut så jag övertalade henne att vi skulle åka :) Det var härligtRSS 2.0