Lite gladare =)

Hade fått ett meddelande om att vi blev godkända på examinationen så nu är jag lite gladare igen =)


Hemma i Fjälster!

Hej!

Nu sitter jag hemma i Fjälster och ska snart börja plugga på hemtentan, känns som att jag måste komma igång snart om jag ska få nåt gjort. Även om det är så att jag alltid gör bäst under press så ska jag försöka att undvika det den här gången..

Examinationen gick okej idag, men jag vet inte om vi blir godkända, det känns som att vi kan bli både underkända eller godkända. Men det återstår att se. Vid ett gick bussen hem och vi kom lite sent till Vimmerby eftersom de kom snö som ställde till det lite, men de va tur vi kom hem iaf. Skulle ha sovit hos Erik ikväll men det blir de ingenting med för ingen av våra bilar har vinterdäck och pappa vägrar låta mig köra utan, hehe. Lika bra det kanske om det blir snö tills imorgon. Men jag som hade sett fram emot det så mycket, så nu är jag lite sur o ledsen. Men det går väl över får vi hoppas!

Imorgon blir det tentan hela dagen, ska väl försöka hinna med o vara lite hos hästarna också. På kvällen kommer Erik iaf!

Jag älskar dig

Dålig uppdatering

Har varit lite dålig på o skriva i bloggen på ett tag, men jag var hemma torsdag till tisdag och igår städade jag och hade tvättstugan för idag är Lillasyster och Mailn här! :)

Vi tog en runda på stan när dem kom med bussen i förmiddags, vi var också ute på Skopunkten och där gjorde jag dagens enda inköp, ett par stövlar  :) Sen gjorde jag pizza här hemma, som inte blev riktigt som jag ville men det gick att äta! Efter lite om och men så pallrade vi oss iväg till simhallen för att bada i äventyrsbadet, LInn följde med också så det var roligt :) Nu sitter vi här i väntans tider på att kladdkakan i ugnen ska bli klar! :)

Imorgon är det sista seminariet för den här kursen, då har vi en gruppexamination så vi får hoppas att det går vägen! Klockan ett tar vi bussen hem mot Vimmerb igen! Systrarna Ottosson skulle ha kommit till oss imorn, men p.g.a varningar om dåligt väder så blir det tyvärr inte så.. Men då får jag en natt med min gubbe istället :)

Aldrig kan man veta vad som väntar en

Har fått reda på en väldigt tråkig grej idag, och jag är jätteledsen för din skull.. Tänker på dig min kära vän!
Det gäller att ta vara på det man har!

Idag har de varit lite segt, har pluggat lite, men fick dock inte hem mina böcker till imorn så jag har fått utgå från föreläsningarna, men det får gå ändå! I eftermiddags var det vattengympa som gällde med Linn och Rebecka, det var roligt och skönt, men fy vad ont jag kommer ha imorn känns de som. Linn och jag skulle ha vart så hurtiga och gått upp imorgon o träna klockan 6.30 men vi kände det nu ikväll att vi får hoppa det! LIka bra de kanske ;)

Var hemma hos LInn och kollade på Bonde söker fru också, och som vanligt så blev ja bjuden på en massa. Vi måste se till så vi är här hos mig snart för annars får ja dåligt samvete! =)

Nu ska jag snart krypa till sängs så att jag orkar med morgondagen, halv nio ska grupp A ur vår basgrupp träffas för att jobba med "Tyste Tony" och därefter är det seminarie. Sen blir det den efterlängtade hemresan igen :)

Gonatt!

Onsdag

Kunde inte sova inatt heller :( Först låg jag o kollade på film jättelänge o när den var slut kunde jag inte somna, jag var trött men det är alldeles för mycket tankar och känslor för att jag ska somna.. Måste komma på nåt som gör att jag släpper allt innan jag ska sova.

Idag är det onsdag och imorn blir det hemresa =) Eftersom det är ledig dag idag så känns allt ensamt igen, men jag ska försöka o inte tänka på det. Eftersom jag inte sov så mycket inatt så sov jag till nio ungefär idag, det var skönt. Nu ska jag äta frukost och ta itu med disken innan jag börjar med dagens plugg. I eftermiddag blir det vattengympa igen :)

Jag vet att jag har bestämt mig, för innerst inne är detta vad jag alltid har velat ha!
Jag vågar inte hoppas för mycket, men förhoppningsvis så är detta snart över..


Läggdags =)

Nu ska jag krypa ner i sängen och kolla på en film tills jag somnar =) Är dessutom ledig imorgon så då kan jag sova lite längre än jag brukar, men inte för länge ;) Träningen gjorde mig trött och avslappnad, och efter ett samtal med Erik så har tankarna lagt sig lite. Nu blickar vi framåt mot morgondagen och ser vad den har att ge!

Gonatt och ett stort Tack till alla er som stöttar mig!

Saknar min lilla tjeja!

Saknar min lilla Ida-Lee så jag kollade på lite bilder, hon var så gullig när hon var liten :) De är hon ju fortfarande och nu är hon en stor tjeja :)

















Bloggdesign

Hujedamej va klurigt det var o ändra i designen på bloggen, men nu får de vara nog för idag för nu ska jag plugga lite till nästa veckas hemtenta! Emelie och jag var uppe på biblioteket för att läsa i några böcker men dem fanns inte där så det blev bara till o gå hem i regnet igen!


Flinga

Här kommer lite bilder på Annelies nya tillskott: Flinga







Flinga och lillasyster

Bilder från helgen på Bella o Totte













Totte var så söt =)

Grå tisdag

Fy vad trött jag var imorse när jag skulle gå upp, jag kunde inte somna inatt för att tankarna for runt i huvudet på mig.. Tankar om hur min framtid kommer bli och tankar om otroligt viktiga val. Men jag tror jag har kommit fram till min lösning, jag får hoppas att det går vägen nu bara.

I helgen var jag hemma som vanligt, var med Erik mest och vi var både hemma hos honom och hemma hos mig :) Annelie fick också hem sin nya häst Flinga i söndags, hon var jättefin, men blir nog finare efter lite ordentlig skötsel också!

Igår när jag kom hit så kändes allt som ett helvete, satt o grät på föreläsningen för att jag ångrar mina tidigare val, jag känner mig kluven och instängd. Många säger att det går över, men grejen är att jag inte vill känna så här en endaste dag till, det tar död på mig.. Så nu hoppas jag på det bästa!

Nu ska jag strax iväg på en föreläsning och sen när jag kommer hem måste jag städa upp i den här röran innan jag kan sätta mig och plugga.. Belöningen ikväll blir ett träningspass, cykel. Det ska bli skönt, behöver rensa mina tankar rätt ordentligt. Och så behöver jag bli trött så att jag kan sova ikväll!

Mad World

Just nu är jag hemma o ska börja packa inför hemresan! Lyssnar på Mad World med Gary Jules, bara älskar den låten, inte aning om varför men den väcker starka känslor hos mig! Anledningen till att jag lyssnar på den är att på musiken idag så skulle vi berätta om en artist, låt eller stycke som betyder mycket för oss och då dök den låten upp i huvudet..

Igår var jag på bio med Linn och hennes kompis Elisabeth, vi var på Patrik 1,5 och den var bra och rolig! Dock störde jag mig som vanligt på folk som satt o pratade o prasslade onödigt mycket, men sånt är livet antar jag. Linn och jag var o fikade innan också, det var vi förtjänta av efter en vecka med träning. Igår blev det dock ingen träning men nästa vecka är det nya tag igen! Nu har jag ju faktiskt fått något att göra här och det är skönt. Träningen är bra både när det gäller  tidsfördriv och som ett sätt att rensa tankarna ibland..

Idag har jag alltså vart i skolan och först på morgonen hade vi "Lärande genom bild" och på eftermiddagen"Lärande genom musik". Båda passen var roliga, det var skönt och roligt att få göra något praktiskt för en gångs skull! Musiken var nog mest inspirerande, tänk vad mycket man kan åstadkomma med musik. Musik är så otroligt stort, och i skolvärlden kan det egentligen bli oändligt om man vågar använda musiken som ett hjälpmedel. Dock fick jag mig en tankeställare om att jag vill byta mitt val, jag kanske skulle vilja bli förskollärare? tänkte jag ett tag. Men jag vill nog mycket med skolan o göra också så jag fortsätter nog mot låg- och mellanstadielärare!

Har förresten fått slutgiltigt besked om att jag ska göra min Vfu i Älmhult på en F-9 skola, dock kommer jag inte ihåg vad den heter.. Jag har även fått reda på att jag ska ha en manlig handledare och det tycker jag ska bli otroligt roligt för jag har inte stött på så många män på mina tidigare praktikplatser i skolan.. Dock har jag inte fått reda på vilken klass jag ska vara i, hoppas bara att det är en 1, 2 eller 4.. Vill helst inte vara i en 6:a men det får jag helt enkelt se!

Om en timme ska jag ta bussen ner till centrum för att sen åka vidare mot Hultsfred där älsklingen ska komma och hämta mig :) Så nu är de nog bäst att jag packar klart!




Längtar tillbaka!

Ny helg i sikte :)

Idag är det min favoritdag igen (förutom helgdagar då) nämligen torsdag, det betyder att det snart är helg igen :)
Dagen började tidigt med en träff med halva basgruppen för att diskutera vår uppgift som vi ska redovisa om två veckor. Det gick bra och nu behöver jag inte va så nervös för det förhoppningsvis.. Därefter hade vi seminarie i hela gruppen, lite blandade åsikter om det som vanligt.. Nu har jag vart hemma ett tag och städat och diskat, vilket verkligen behövdes här i min lilla lägenhet.

Igår kväll var vi ute på Sivans, det var kul för jag hade inte vart där innan, dock inte så mycket folk och så var jag trött.. Men de var trevligt :)



Jag



Matilda o Emelie



De var full fart på dem där två :)

Nu måste jag göra mig iordning för snart ska jag o Linn ta bussen ner till stan, ska gå på bio!

Längtar till imorgon :)


Bilder



Långtur med Isa, Annelie körde. Erik var också med där bak på vagnen =)



Jag och Annelie



Isa blev svettig efter körturen!



Ida fick sällskap i hagen



Ida och Isa



Totte



Finaste Bella


Längesen

Oj oj nu var det ett tag sen jag skrev här känner jag, men eftersom jag var hemma i Fjälster förra veckan blev det inte så mycket tid över till det. Det var i alla fall helt underbart att komma hem och få vara hemma ett tag! Men dessvärre så bidrog det till att jag inte ville åka tillbaka hit till Växjö igen..

Jag han med mycket när jag var hemma, kalas för mig, vi körde Isa med vagnen från Fjälster till Vederhult, Hanna och jag var i Ullared o handlade massor :) Jag pysslade om och red på hästarna och jag var med min Erik mycket :) Tänk vad man uppskattar att vara hemma nu när man inte är det lika ofta längre.. Förut tyckte man det var pest o pina ibland.. (Bilder från veckan hemma kommer senare)

Men nu är jag alltså tillbaka här i Växjö med plugg och allt som hör till, har dessutom börjat träna, LInn och jag tog tag i våra liv o skaffade träningskort. Igår var vi på cykel/core och vilken härlig känsla man fick efteråt trots att det var jobbigt under passet. Idag är jag ledig och ska snart sätta igång med plugget inför seminariet imorgon!

Ett liv med dig är underbart!



Seg dag

Igår var vi ute på Stallarna jag, Emelie, Katarina och Matilda. Dt var en trevlig kväll med mycket fnitter, dock kände jag mig lite för trött för att gå ut. Jag längtade mest hem till sängen ;) Men det var kul i alla fall, skänt med lite avbrott fårn plugget.. Dock bidrag gårkvällen till att det har blivit en lång paus från pluggandet idag med. Vi hade ett seminarie idag på förmiddagen o sen gick jag hem o kollade på film och efter det blev jag så trött så jag låg o sov fram till nu ungefär...

Om en timme ungefär kommer Emelie hit o då ska vi jobba med svenskan, jag måste verkligen ta tag i det nu! ska bli skönt med lite hjälp.






Nu måste jag städa!

RSS 2.0