18 mars

En bra helg lider mot sitt slut men det känns ändå okej att det är måndag i morgon efter en bra helg! Helgen har bjudit på ridturer med Fanny, kalas hos farmor för Isabelle och Ida-Lee, springrundor, ute- och innefixande, husesyner och nattgäster i form av Fanny, Isabelle och Cornelia m.m.  

Nu är jag precis inkommen från en springrunda i skogen där jag mötte två stora älgar! Det är underbart att det är ljust fram till efter sex, man hinner så mycket mer då.
Gammal bild på mig och Ida-Lee


Söndag

Har haft en lika bra dag idag som igår. Det är fantastiskt vad energi man får när det är bra väder. Idag har jag städat verandan och gjort i ordning i finrummet. Så nu är det bara ett rum som det är oordning i och det är "garderobsrummet" så det gör inte så mycket just nu.

Har passat på att vara ute mycket också och har både ridit och sprungit, skönt!

Hade förövrigt tänkt ladda upp bilder nu ikväll men självklart strular det med anslutningen till datorn då så det får bli en annan gång.

Måndag imorn igen :)

Lördag

Sen jag började jobba har jag börjat uppskatta helgerna mer, nu är dem verkligen lediga och det är skönt! På tal om jobb så var jag på arbetsintervju igår för ett vikariat fram till sommaren i Gullringen och jag fick det :) Jag är kvar i Ankarsum mars ut och sen börjar jag på det nya. Det känns tråkigt att lämna barnen i Ankarsrum men det ska ändå bli roligt att komma till ett nytt ställe. I Gullringen kommer jag att ha en 3-4:a så det blir lite äldre barn än jag har nu men det ska bli kul.

Idag är en skön dag, Fanny har varit här och vi red tillsammans i paddocken och hoppade lite. Annars bakar jag lite och går och plockar och styr och gör i ordning sånt som inte hunnits med.


Mars

Tiden springer iväg som vanligt.. Jobbet rullar på, likaså kvällar och helger.. Just nu prioriteras hästarna då de har satts åt sidan lite under hösten och vintern.. Återkommer!

RSS 2.0