Idag flyttar vi!!

Nu flyttar vi äntligen!! Har en massa bilder att visa men det får bli när kaoset lagt sig lite!Sista kvällen i lägenheten

Herregud så skönt det är att veta att detta är den sista kvällen och natten i lägenheten. Sista natten i vår trånga säng, sista morgonen att vakna till att det är kallt i lägenheten, sista natten med råttor som åker kana nerför sovrumsväggen ;)

Toan uppe

Nu har toan där uppe fått nytt golv och nya tapeter. Så nu är det bara toalettstol och handfat kvar!

Köket växer fram

För någon vecka sen såg det ut så här
Sen kom golvet dit
Idag har köksskåp och de flesta luckor satts upp (ganska dåliga bilder då det var mörkt när jag fotade)

Uppdatering!

Nu äntligen har jag tid och ork för att uppdatera lite här med bilder och annat :) Det är roligt att se att ni fortfarande kikar in här, även om det är glest mellan inläggen ;)
Dagarna flyter på och fylls upp av jobb, bilåkande, hästar, packning osv.. I helgen flyttar vi äntligen!! Det kommer inte vara helt färdigt när vi flyttar in men det ska ändå bli skönt!

Badrummet just nuFärdig lärare!

Nu är jag då äntligen färdig med min utbildning och det känns otroligt bra! Det känns som en sten har fallit från axlarna och det är en otroligt skön känsla!

Husuppdatering

Nu går det framåt i huset och det beräknas vara klart tills vi flyttar in i slutet av denna månad! Nu är taket snart färdigt i halll, badrum och tvättstuga. Sen ska väremslingan läggas och sen ska det kaklas! I helgen ska vi åka och välja kakel! Våtrumsmatta och våtrumstapet till tvättstugan valde vi igår och det ska på plats snart med. Likaså mattan som ska vara i köket!

Har inga bilder för tillfället, fast det är inte så mycket att se just nu men om en vecka kanske! :)

2012

Idag är vi inne på den 3:e januari, 2012.
  • Om tio dagar har jag min examen och är färdig lärare!
  • Om mindre än en månad flyttar vi äntligen ut till huset!!

Det känns skönt att allt snart kommer lugna ner sig och att snart slippa ha plugg hängande över sig jämt och ständigt. Skönt att slippa åka mellan Vena och Tälleryd minst två gånger om dagen. Skönt att slippa ha grejer på två ställen. Skönt att börja jobba och kunna ha en fritid när man kommer hem. Skönt att ha mer tid till hus, hästar, motion m.m.

RSS 2.0