Måndag

Ny vecka! Sitter och skriver för fullt på ett arbete som ska vara klart och redovisas nästa vecka. Har haft stillestånd i hjärnan fram tills idag gällande detta arbete. Äntligen har jag kommit på vad jag ska skriva om, och när jag väl har kommit på det brukar skrivandet gå av bara farten :)
Men för att jag inte ska jobba ihjäl mig med detta så ska jag ta en paus och ge mig ut på en springtur!! Det är kanonväder idag.

Hösten

Hur underbar är inte hösten?!
Jag njuter till fullo varje dag under denna årstid. Att följa trädens procedur från knallgröna blad till de mest underbara nyanserna av gult, orange, rött och brunt..
Livet känns som bäst en solig höstdag. Då kan jag under min skogspromenad i Fjälster gå runt med ett stort leende och känna att jag har det riktigt bra ändå. En solig höstdag gör att bekymren faller i glömska och man tar fram de glada minnena och tänker på alla minnen man ännu inte har fått.
En höstdag som denna,när himlen är helt grå och det är blött överallt och regnet kommer i perioder, då kan man med gott samvete sitta inomhus med en kopp te och de där sköna sockorna och på så vis uppleva en annan njutning.
Hösten för alltså med sig mycket positivt för mig, det är under hösten jag samlar min energi inför de där dagarna man inte är så pigg på att göra något alls och när allt bara känns jobbigt av olika anledningar. När det dyker upp en sån dag kan jag med glädje tänka på en solig höstdag i oktober.

Hej!

Har bestämt mig för att börja uppdatera så smått igen. Har för tillfället tappat min inspiration till pyssel och heminredning men hoppas på att hitta den när jag kikar tillbaka på det jag lagt upp här!


RSS 2.0