Sol :)

Idag har det varit sol hela dagen, oj så härligt det har varit! Man känner verkligen att man har saknat den när den kommer fram :)

Har varit i Fjälster och gjort lite allt möjligt tillsammans med Ida-Lee idag, spelat kort, åkt skidor, hälsat på alla hästarna, åka spark, haft Stumpen ute m.m.


Hittat hos pappa

Letade lite efter saker som inte används hemma hos pappa idag. Hittade två saker:En gammal låda.....som fick sig lite vit färg. Ska fundera på om jag ska måla ett lager till. Och så ska jag komma på vad jag ska ha den till ;)En gammal korg, luffarslöjdLite vit färg även härHärlig dag

Har haft hemmastudier idag, läste lite på förmiddagen och sen kunde jag ta eftermiddagen ledig då jag läst in lite.. Åkte till Fjälster och tog en härlig ridtur på Bella. Jag kunde nästan nudda snön med fötterna när jag satt på henne! Det är en otrolig känsla att känna en häst under sig verkligen få anstränga sig bara för att kunna komma fram.

Passade också på att åka en sväng på skidorna, det var riktigt roligt idag, det gick lätt på vägen. vid femtiden kom Inger, Ida-Lee och farmor så då var jag där ett tag innan jag åkte hem igen.


Tapettavlor
Ny vecka

Har haft en härlig start på veckan! Gick upp tidigt imorse och åt frukost utan att stressa. Sen gick jag ut i kylan (termometern visade -26 grader vid åttatiden!!) och åkte till Fjälster för att ta en kall promenad med syrran och hundarna :) Det är härligt att börja dagen med en promenad, det är synd att jag tycker det är så skönt o sova en timme till istället för o gå ut och gå. Att det dessutom var strålande sol imorse gör inte saken sämre :)

Hade skola mellan tio och tre, gick rätt fort och sen åkte jag hem och pluggade lite till. Ikväll fixade jag Annelies tavlor också, kanon blev det! Sist men inte minst har jag nu nyss kommit hem från träning, underbart.
Inte så bra för håret o frysa sådär.. ;)


Söndag

Har haft en bra söndag, systrarna och Henke kom hit efter tolv och fikade lite, sen åkte vi mot simhallen. Simmade nästan en timme idag, jobbigt men otroligt skönt efteråt :) Man känner verkligen att simningen är bra för hela kroppen! Det var roligt att få baka lite inför besöket idag. Bakar för sällan nu för tiden..Blommor

Fixade med lite blommor igår, på nåt sätt måste man ju muntras upp i denna vinter ;)


Mera snö

Har skrivit förut att jag tycker det är synd o klaga på vintern vi har då vi inte vet när vi får snö nästa gång. Men nu tycker jag nog att det kan räcka... Sen i torsdags kväll har det kommit massor känns de som.. Nu går de ju knappt va ute längre..

Hur som helst, hade tänkt åka till Fjälster en stund idag men det får vi se hur de blir med det.. Känns inte så roligt o ge sig ut i detta väder. Nu ska vi se en film och sen ska jag göra några tapet-tavlor som Annelie beställt!


Varför ska man ha rubriker??

Jahopp va tiden går fort. Sälen-vistelsen for förbi som en orkan så fort gick det.. Skönt att komma hem men hade gärna varit borta ett tag till. Det har varit toppen :) Till råga på allt kan jag åka skidor rätt bra nu med ;)

Det tar ett tag innan man kommer in i rutinerna igen efter semester.. Erik är dessutom sjukling här hemma så man får inte så mycket gjort när man har sällskap om dagarna :)

Var i skolan idag och hade kursintro för ny kurs, mycket o läsa..

Nu blir det snart kvällsmys med te och hembakad semla!

Tisdag

Sitter och kollar ut genom fönstret och ser snön som bara yr ner fortare o fortare. Men jag klagar inte på snön, det är synd att göra det för vem vet när vi får en vinter med snö nästa gång? Visserligen kan jag hålla med alla som säger att det kan räcka nu.. Det blir lite jobbigt att man precis har hunnit skotta eller borsta fram bilen när det i nästa sekund kommer mer..

Idag har jag en hemmaplugg dag.. Försöker jobba in lite inför nästa veckas ledighet :) Men som det ser ut nu ska jag nog inte behöva plugga så värst mycket nästa vecka. Skönt det.

I eftermiddag ska jag och Annelie åka till Hagadal o simma, härligt.RSS 2.0