Pluggar

Nu sitter jag här hemma och pluggar, var tvungen o städa lite innan så jag kan koncentrera mig. Jag brukar inte kunna plugga hemma men idag går det ganska bra faktiskt. har kommit en bit med svenskan men jag kommer nog få ändra en hel del då det inte känns som det jag har skrivit hänger ihop med varandra.. Jag måste bli klar med svenskan innan fredag för den ska in på måndag och jag vill verkligen inte plugga i helgen som kommer.

Igår var det en halvjobbig dag, saknade min Erik förstås o så längtar jag hem nu när ja inte vart hemma på ett tag. Barngympan var rolig i alla fall o sen på kvällen var jag hos Linna och fick mig lite kvällsmat och TV-tittande. Det var trevligt, mycket bättre o umgås än o sitta själv hemma.

Idag har vi haft ett matteseminarie och nu har jag tänkt plugga hela eftermiddagen men ska ta en paus med lite mat nu tror jag.

Längtar som vanligt till helgen, ska ju va med Erik o så får jag äntligen komma hem till Fjälster igen :) På måndagen blir det troligtvis Ullared med Hanna, ska bli trevligt! Ska ju va hemma ända från fredag eftermiddag till onsdag kväll eller torsdag morgon, HÄRLIGT! 

Nej nu måste jag laga mig nåt!  

En underbar helg helt enkelt =)

Ännu en helg är slut, inte vilken helg som helst heller, denna har vart helt underbar!

Älsklingen kom i fredags, helt underbart att få hålla om honom igen! Så åt vi min pizza o på kvällen umgicks vi lite med några andra. I lördags åkte vi bussen in till stan för att kolla lite i affärerna, vi handlade lite och jag fick välja ut vad jag ville ha i present :) Vi åt på kina-restaurang och hade det mysigt. Sen skulle vi ta bussen hem men då missade vi den så vi tog oss en promenad istället. Härligt o känna sig nyttig men det var lite jobbigt att bära allt.



Min fina älskling



Jag


Vi kom i alla fall hem till sist o då tog vi det lite lugnt o lagade mat o åt gott =) Jag pluggade lite inför tentan men det var mer lockande att vara med min gubbe, som alltid! Tentan gick nog bra tror jag, man trodde att det skulle vara svårare än det var, o de var väl tur det för då pluggade man ju rejält till det. Kanske inte världens roligaste att göra det på en söndag, som dessutom är ens födelsedag men det gick ändå.
Gårdagen var de mys med Erik, jag fick mina paket o sen var vi på bio =)




Det jag fick av Erik =)



Underbaraste o jag



Imorse åkte Erik hem igen o lämnade mig ensam här, det var svårt när han åkte men efter lite gulliga sms så känns det bättre =) Har vart på en föreläsning nu som var lite annorlunda och om ett par timmar är det svenska o sen barngympa ikväll!


Fredag =)

Nu är det fredag och jag är i full färd med att städa o baka o laga mat :) Nu känns det hemtrevligt här i lyan, men jag vet att det kommer bli ännu trevligare när min älskling kommer hit!

Dagen började med en föreläsning om matte, lite segt men den var betydligt bättre än den vi hade i början på veckan. Jag tror nästa vecka kommer bli bra för då har vi klarat av den här tentan o så är det bara några veckor kvar av kursen. Men däremot så kommer jag nog få sitta uppe många kvällar för att få svenskan klar. Har inte gjort så mycket på den då jag ville lägga mina största krafter på den kommande tentan.

Det känns lite konstigt att inte åka hem den här helgen, saknar pållarna o familjen. Lillasyster saknar jag faktiskt =)

Nej nu ska jag börja baka ut pizzan :)

Älsklingen kommer hit imorn =)

Imorgon är det fredag o då kommer min Erik hit! Ska bli så otroligt underbart att få ha honom här..

Idag har jag vart ledig, jag var nere på stan i förmiddags o då hittade jag en massa som jag vill ha i helgen! Får se vad det blir :) Efter lunch träffades några ur min basgrupp för att plugga lite tillsammans inför tentan på söndag. Det var trevligt och det kändes skönt att vi alla är lite smått förvirrade inför det som komma skall.

Emelie och jag tog en skön promenad i eftermiddagssolen, vi gick först i skogen och sen längs sjön Trummen, det var så fint ute idag. Härligt! Nu ikväll gjorde vi tacos ihop och åt, det var jättegott, men blev dick väldigt mätt. När jag kom hem därifrån så satte jag igång med städandet här hemma i lägenheten, jag har fixat o donat i alla skåp jag har så nu får jag plats med mer! Nu känns det rätt fräscht här inne, vilket är första gången den här veckan.



Nu sitter jag bara o njuter av att det är fredag imorgon! Den här helgen kommer bli bra, Erik är här och på söndag är det min födelsedag! =)

Kärlek!

Det underbaraste som finns är väl ändå kärleken? =)


Ny vecka igen..

Fy fasen va helgerna går fort, dem bara springer ifrån en! Det har som vanligt varit en jättebra helg, kanske borde helgerna vara lite sämre så ja slipper länga så här dant??!

Jag red med Fanny i fredags, det blev inte så länge men det var kul iallafall! Jag red först Bella när Fanny red Isa o sen bytte vi ett ta. Fanny försökte hoppa på Isa o det gick lite sådär till en början, men när jaf red före på Bella så fattade Isa hur hon skulle göra så då blev det faktiskt ett hopp över hindret!






Fanny på elefanten ;)

I fredagskväll åkte jag vidare till Erik och den kvällen blev de mys, dessvärrre var vi tvugna o lägga oss tidigt då Erik skulle upp o jobba klockan fyra på morgonen.. Lördagen var en lugn dag, jag följde med honom o mjölkade på eftermiddagen. Det var rätt kul faktiskt, så nu vet jag vad det är han gör om dagarna när han jobbar :) Lördagskvällen var också trevlig o söndagen likaså. Det enda som är negativt är mina tankar, jag tänker hela tiden på att det snart är dags o åka tillbaka igen.. Känns som ja inte tar tillvara tiden som jag önskar. Det får de bli ändring på!

Så igårkväll åkte jag tillbaka hit o nu saknar jag Erik lika mycket som innan helgen :( Tur att han kommer hit på fredag =)

Helgen är snart här =)

Då var det torsdag igen, jag tycker om dem för då är det snart helg och man får börja packa till hemresan :)
Men ja tycker också om dem för att det är en dag kvar här då, för innerst inne så vet jag att jag trivs. Jag vet att det är skönt o va ensam, men kanske i en lagom mängd??

Snart ska jag iväg på ett seminarium som handlar om lärande genom rörelse, de ska nog bli roligt och intressant! Sen ikväll är det en föreläsning om akdemiskt skrivande och den kan vara välbehövlig till svenska uppgiften jag har, för ja vet inte alls hur ja ska skriva. Jag vet bara hur man inte ska skriva ;) Så ikväll blir det nog oo sätta sig o plugga en hel del tror jag..

Känns som att helgen kommer bli en kort helg, Erik ska jobba morgon och kväll så det blir nog inte så mycket ti över.. Men jag ska va hos honom iaf, får väl följa me honom en kväll.. Men sen måste jag åka ner hit på söndagskvällen eftersom jag börjar tidigt på måndag :(  Men helgen efter det kommer Erik hit och det längtar jag massor efter!!

Imorn när jag kommer hem ska jag ut o rida med lillasyster =)

Tisdag kväll

Jaha då sitter man här me klet i håret o ska snart börja fixa sig iordning för kvällen! Jag får hoppas att det blir kul =)

Efter många om och men, många som har sagt sina synpunkter så har ja bestämt mig för att försöka tänka om och kämpa vidare. Jag har ju trots allt klarat det förut i tre hela år.. Utan dig Erik så skulle jag inte klara detta, du stöttar mig och får mig att inse att allting går bara man vill det. Du är den bästa!



Lite smått förvirrad

Hur ska man göra när man känner sig osäker? Ska man följa sitt hjärta o tänka på vad som är bäst i längden eller ska man försöka övertala sig själv att det blir bättre?

Jag vet inte riktigt hur jag ska göra just nu, det känns otroligt skönt o ha börjat plugga och jag trivs här i Växjö, men frågan är hur mycket man får längta till helgen utan att de blir jobbigt och påfrestande.. Det är helt otroligt hur mycket jag längtar hela tiden.. Det kvittar hur många det än är som säger att de kommer bli bättre och att ja måste klara av det här. Det handlar om mer än tre år, ska jag känna så här i tre år? Nej tack. Nu måste jag göra nåt åt det här!

Nu ska jag till biblioteket o plugga innan jag har tvättid..

Snart bär det av hemåt =)

Nu är fredagen kommen och om två timmar sitter ja på bussen hem igen :) Vi har haft VFU-dag idag, vi fick nformation om hur vi ska ansöka om vart vi vill vara på vår VFU. Jag har ingen aning om vart jag vill vara, man får ju bara va i Kronobergslän eller i vissa andra kommuner, dessvärre inget som ligger tillräckligt nära Vimmerby så jag kan vara hemma under de två veckorna som vi ska vara ute.. Så jag får väl söka till ett område här i Växjö så får vi hoppas på att de går vägen!

Ikväll blir de myskväll med Erik =)


Läggdags

Nej nu är det nog dags att släcka lampan och slå igen ögonlocken, har legat vaken nu ett bra tag, men ja kan inte sova.. Jag saknar min sängkamrat för mycket! =( 

Imorgon är det torsdag och då börjar jag efter ett och haar ett seminarie där vi ska prata om kunskap och lärande. Ska nog bli intressant! På eftermiddagen kommer Annelie hit :) Hon ringde förut och sa att hon skulle till Växjö imorn så då ska hon komma hit o få sig lite mat innan hon åker hem. Fick nästan lite panik över vad jag ska hitta på o laga, men det går nog o fixa ihop nåt!

snart är de fredag igen och då får jag äntligen åka hem till Erik =)

Godnatt!


Ledig

Idag är det tisdag och jag har en ledig dag framför mig, först ska jag ner till centrum för att göra en synundersökning och handla lite grann :) I eftermiddag ska Emelie och jag till biblioteket för att läsa lite böcker och jag ska skriva på vår svenska uppgift.. Jag har kommit på att jag inte kan sitta i lägenheten och plugga, dels för att ja hela tiden kommer på andra saker att göra och dels för att ja känner mig lite ensam då.. Så det blir nog till att sitta på biblioteket eller någon annanstans i fortsättningen!

Helgen var bra och jag längtar redan efter nästa! I fredags var jag med Erik och i lördags åkte vi till Norrköping med Fanny och Henrik för att handla lite och titta på Me and my girl som Louice medvekade i! Min kusin är så duktig, jag är stolt över dig! söndagen tillbringades hemma hos kusinerna i Solberga. Vi kollade på gamla filmer när vi var små :) Det är alltid lika roligt!

Det var skönt att åka hemåt (till Erik) igen efter två bra dagar. I måndags bar det av hit till Växjö igen, har lite blandade känslor för det, känns som ja bara längtar till heg igen.. Jag vet förresten inte vad ja ska kalla hem längre, jag bor ju här men det känns fortfarande som att jag åker hem till mitt hem på helgerna.. Men det kanske ändrar sig med tiden..

Nehej nu ska jag ta en dusch innan jag tar cykeln till centrum!

Torsdag

Snart är det fredag och då blir de dags o åka hem igen :) Kan säga som så att det är något jag har längtat efter hela den här veckan.. Jag längtar efter min Erik och till hästarna!

Idag har vi haft en föreläsning och sedan träffades vi i basgrupperna för första gången, basgrupp 16 tillhör jag numera och det var en helt okej grupp! Vi mjukstartade idag med lite presentation och så pratade vi om våra tidigare erfarenheter inom läraryrket. Imorgon ska vi gå igenom hur blackboard fungerar, jag har verkligen inte fattat nånting om det så de ska bli intressant o få reda på vad det är för nåt!

Helgen ska tillbringas mestadels med Erik, vilket jag ser fram emot :) På lördag ska vi och Fanny o Henke åka till Norrköping för att kolla på föreställningen som Louice är med i, det ska bli otroligt kul för det sägs att den är riktigt bra! Sen blir det förstås att vi är hos mormor ett tag också när vi ändå är där uppåt.

Jag längtar efter lite kärlek :)


 


Måndag igen

Det är måndag och en ny vecka i Växjö är påbörjad! Första riktiga universitetsdagen är avklarad, det känns skönt nu! Imorgon är det fritt på schemat så då hinner man utforska staden lite och fixa med allt som ska göras.. Det är plötsligt så mycket man ska göra nu när man bor själv..

Efter en lång föreläsning som jag aldrig skulle ta slut (den var intressant men lite lång) så satte jag mig på cykeln för att bege mig till Lillestadsskolan där jag skulle vara med på barngympan. Det var lite svårt att komma rätt först men efter en liten försening så kom jag fram och jag var med på två pass, de rätta ledarna var jättetrevliga och barnen verkar bra! =) Så det ska bli ett roligt tidsfördriv på måndagarna framöver. Nu har jag äntligen fått i mig lite mat också, det har varit lite stressigt att få i sig något idag, men nu är jag äntligen mätt =)

Jag saknar min Erik, som vanligt! Det finns ingen snällare än han :)

För övrigt så vann mitt lag hela kick-offen! trodde jag aldrig ;)

RSS 2.0