Måndag 23 april

Denna vecka inleds med träningsvärken sedan helgen!! Kristin, Amanda och jag var i Kalmar i lördags för att vara med på ett prova på pass av Military Training. Otroligt roligt var det och jobbigt! Och träningsvärken avslöjar att jag då tränade muskler som jag aldrig tränat förut ;) Synd att denna träningsform inte finns närmre. Men mycket av det går att göra under springturerna, det gäller att se möjligheterna i allt. Dock går träningsformen ut mycket på samarbete och gruppdynamik så det blir väl svårare kanske. Men helt klart värt en resa ner till Kalmar.

Idag är det återigen måndag och det har varit jobb för hela slanten. Även denna vecka fylls eftermiddagarna av utvecklingssamtal som gör att jag inte hinner/orkar med så mycket.. Imorgon ska jag dock sluta tidigt och rida på eftermiddagen :)


Onsdag 18 april

Fullt upp denna vecka på jobbet med nationella prov som ska rättas, omdömen som ska kollas igenom och utvecklingssamtal.. Det är kul men det går åt mycket energi. Är därför rätt trött på kvällarna och prioriterar att försöka vara ute så mycket som möjligt. Ikväll har vi rivit lite staket som angränsar till trädgården. Det var så fult så vi tog ner det och sätter upp eltråd så länge tills vi kommit på vilken sorts staket vi vill ha..

Har även varit ute och sprungit och ikväll kändes det bra och en veckas vilande från springningen har gjort att jag hade nya krafter :)


Cupcakes

Ida-Lee och jag bakade hallon- och blåbärscupcakes igår. De var goda, men mättande ;)

Badrummet igen, färdigt!


Blomma

Köpte en ny blomma igår till krukan som jag fått av storasyster :)

Nytt från IKEA

I helgen när vi var på Ikea var vi främst ute efter rullgardiner men som vanligt åkte lite annat ner i vagnen. En sak som vi köpte som vi letat efter ett tag var en anteckningstavla till köket. Nu sitter den uppe på väggen.Roligt pyssel

Idag har Ida-Lee och jag pysslat lite och förnyat två krukor. Jag hade små olika mosaik-stenar hemma som vi limmade på.

Krukorna innan:
Efter:Ida-Lees stylingMin styling. Den går helt i blått då den ska få stå i köket.Tisdag 10 april

Kalaset igår var super, trevligt sällskap, god mat, gott fika och roligt musik-quiz :)
Efter kalaset tog vi med oss Ida-Lee hem som är här på lite påsklovsvisit :)

Idag har vi målat med akvarellpennor, pysslat, ridit, bakat, ätit pizza m.m. :)Gammal bild på Ida-Lee och mig..

Pelargon - sticklingar

För någon månad sen tog jag en mängd sticklingar av mårbackorna. Det är så roligt att se att de tar sig :)


Denna är en stickling från en rospelargon jag fick förra året av farmor. Den satte jag redan i mitten av februari och den växer så det knakar och har fått en blomknopp :)

Äppelkvistar

Väntar på att dessa ska slå ut :)

Auktion i Vena

Dessa två stolar köpte jag för ett överkomligt pris på auktion i Vena förra helgen.25-årskalas

Idag är vi bjudna till Västervik på 25-årskalas hos storasyster Hanna som fyller år idag, ska bli väldigt kul!!
Detta gömmer sig i paketenDenna kruka med mårbacka och murgröna ska hon också få!Luffarslöjd

På skogsdagen var det en utställare som gjorde olika saker i "modern luffarslöjd". Det fanns en massa olika insekter i olika storlekar och det var svårt att välja något att köpa. Till sist föll valet på denna fjäril :)

Sockerlåda

Denna sockerlåda har pappa haft hemma hos sig, men den hade åkt ner i källarn så då tog jag med den hem till oss. Den står just nu i köket med kokböcker och påskris i.

Påskriset tog jag in för ganska länge sen så det har slagit ut nu i dagarna..

Bilder från skogsdag

Isa

Hyllor i köket

Länge, länge har jag tjatat på erik om att få upp ett par hyllor i köket. Jag brukar göra saker själv efter ett tag men just dessa hyllor skulle upp på en vägg där murstocken var så det var ett mansgöra ;) Men förra helgen kom de äntligen upp och jag blev otroligt nöjd :)Bilderna är tagna på kvällen, därav den dåliga kvaliten.. Under hyllorna står ett klaffbord som Eriks farmor lämnade i huset.Te-lådaSöt blomkrukaHar en känsla av att sakerna på dessa hyllor kommer bytas ut ofta men just nu pryds dem med lite glas och kaffekoppar

Påsklov

Har nu efter tre dagar på mitt nya jobb påsklov, skönt. Nya jobbet känns bra och det kommer bli två roliga månader fram till sommaren. Dock saknar jag mina sexåringar och 1:orna i Ankarsrum.. Tur att jag är ledig på tisdagar så jag kan hälsa på dem :)

Lovet har börjat bra, torsdagskvällen tillbringade jag i Hultsrred hos Jennifer tillsammans med henne, Angelica och Sofie, det var trevligt. Igår var Fanny och jag i Fjälster på Annelies skogsdag, det var roligt! Sen blev det en mysig kväll hemma med världens bästa sambo. Idag bestämde vi oss för att åka till Kalmar och kolla lite på stan samt Ikea. Nu har jag en kväll för mig själv här hemma!Skönt att rulla sig


Tvättstugan


Målat om

Ommålat pottskåp..Lykta

Denna lykta som jag fick av faster när jag fyllde 20 står just nu i trappen. Om kvällarna när det är mörkt blir det ett mysigt sken i trappan när den är tänd.

Nya gardiner i sovrummet

Var trött på de mörka gardinerna och hittade ett par hemvävda i linneskåpet som gjorde sig bra!

Målar om utemöbler

'

Nya gardiner i sovrummet

Var trött på de mörka gardinerna och hittade ett par hemvävda gardiner i linneskåpet som gjorde sig bra!

Verandan

För några helger sedan städade jag på verandan:Dessa två fåtöljer ska kläs om, har bara inte hittat något passande tyg än..


RSS 2.0